Pratite nas

Poznati

Osman Hadžić misli da dolazi njegovo vrijeme: SPREMAM SE ZA SOLISTIČKE KONCERTE U BEOGRADU, SARAJEVU, ZAGREBU….

Published

on

Iako već godinama nije pretjerano zastupljen u medijima, pjesme Osmana Hadžića se pjevaju na svakom veselju i slavlju, a i on redovno nastupa širom Balkana i Evrope. Kako je vlanik mnogobrojih hitova koje njegove mlađe kolege izvode na nastupima, popularni Krajišnik priznaje da je vrijeme za solističke koncerte u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu…, zapravo u svim većim dvoranama u regiji.

„Ja upravo sad pregovaram, mislim da je vrijeme da počnem i ja da radim koncert. Imam dovoljno pjesama, a i moje pjesme su se vratile i dosta poruka i poziva imam i kroz društvevene mreže. Tako da mislim da je vrijeme i za moje koncerte- otkriva Osman.

Pjevač dodaje da je odlučio da sada bude malo više medijski aktivan i da više vremena provodi u Bosni, Srbiji, Hrvatskoj…. kako bi se pripremio za koncerte.

„Meni je malo problem jer živim u Njemačkoj, i što svaki moj dolazak mora biti unaprijed isplaniran – kaže Osman, te dodaje da se baš uželio druženja sa publikom u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu, Novom Sadu, Skopju, Podgorici, Bihaću, Nišu…. (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending