Pratite nas

Poznati

Luna rasplakala Veru Matović: AKO NEMATE NIŠTA LIJEPO DA KAŽETE, ĆUTITE!

Published

on

Nekadašnja učesnica i pobjednica rijalitija Zadruga Luna Đogani, gostujući u emisiji Sanje Marinković na Pink televiziji, dobila je savet “da bi trebalo da smrša kako je muž Marko Miljković ne bi ostavio”.

Ovaj savjet joj je uputila pjevačica Vera Matović, a uprkos protivljenju voditeljke da je “Vera stroga, jer se Luna porodila prije dva mjeseca”, pjevačica je ostala pri svom stavu.

Luna je u emisiji rekla “da ima još da se radi na tome”, ali je nakon Verine ponovljene izjave medijima da bi trebalo da smrša, riješila da reaguje na Instagramu sa par rečenica koje su mnogi protumačili kao da su upućeni na pjevačicinu adresu.

“Ovo sam danas ja, ali sutra može biti neka druga osjetljiva porodilja i može dosta uticati na nju ‘takvo’ jedno obraćanje”, napisala je Luna u Instagram storiju, a potom dodala: “Naučite se kulturi, ćutite ako nemate šta pametno da kažete”.
Vera Matović, koja je poznata kao dobronamjerna žena i zvijezda bez skandala, se šokirala Luninim „otrovniom strijelama“.

„Savjetovala sam joj kao žena ženi, sestra sestri, majka kćerki… Nikako nisam željela biti zlobna, čak i kada sam moje savjete da smrša dva puta ponovila. Ali, nažalost, ona me pogrešno shvatila. Zaista nisam imala namjeru da je povrijedim – kaže Vera Matović. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending