Pratite nas

Poznati

Istina o povlačenju Breniog sina Stefana sa estrade: PREVELIKI JE OVO ZALOGAJ BIO ZA NJEGA

Published

on

Pevačica je iskreno komentarisala skandal na hrvatskoj televiziji, uspeh Aleksandre Prijović, kao i odluku njenog sina da se povuče iz javnog života

Kada je u pitanju uspjeh, balkanska diva Lepa Brena je jedna od rijetkih koja ima “tajnu” formulu za to. Zvijezda koja uspijeva iz godine u godinu da slavi sve veće i veće uspjehe osvrnula se na njeno višedecenijsko trajanje na sceni, kao i na još mnoge teme, među kojima je i Aleksandra Prijović, te njena višedecenijska karijera.

Na pitanje šta njen sin Stefan misli o njenim uspjesima, i uspesima Aleksandre Prijović, Brena je bila konkretna.

„Stefan je odlučio da se povuče iz medija, i ja bih kao majka podržala njegovu odluku da se ne komentariše njegov privatan život i posao. On ne želi javni život. Preveliki je ovo cirkus za njega, ovdje ima i ovoga i onoga.
Što se tiče ekstremnog uspjeha Aleksandre Prijović, poručila je samo jedno.

„Mi smo ovaj Aleksandrin uspheh porodično pratili. Zajedno sa Filipom iz godine u godinu je apgrejdovala svoj performans, i sav ovaj uspjeh je potpuno zaslužen. Ona je prosto došla u jednu poziciju, gdje kad dođete u prvi tim Real Madrida, ako ste dovoljno talentovani rezultat je fascinantan. Mene kao nekog ko je prošao svu tu priču, sretna sam, ali sam i svjesna koliko je to teško i naporno.
Kada smo je pitali kako je uvijek puna energije i elana, Lepa Brena je otkrila svoju “tajnu”.

„Ovo nije gluma, ja sam prosto na sceni takva. Čovjek je u mojim godinama jako svjestan šta znači trajanje, i sretna sam što trajem, što ću ove godine pozdraviti sve gledaoce. Radim posao koji volim, sretna sam zbog toga.

Radim aktivno neke 42 godine, i tada je moglo da se prepozna ko je zlatna koka, ko zna šta je dobro, šta je loše. Bilo je i da žele da vas ograniče, da budu destruktivni prema vašoj mladosti, ljepoti. U svim tim situacijama treba biti mudar, treba biti svoj.

U mojoj situaciji ja sam odlučila da ne budem ničija, i da napravim svoj tim oko sebe. Željela sam da budem samostalna. U ovim godinama ne treba juriti više rekorde i cifre, želim samo lijepo da radim i da uživam u tome, ne želim da sam premorena. Osvojila sam Olimpijske igre kada je trebalo da ih osvojim – kaže Lepa Brena. (Naj portal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending