Pratite nas

ljubv

Bilo je previše dobro da bi bilo istinito: ZA NEKOLIKO MINUTA NAIVNOJ BEOGRAĐANKI SKINUTO SVE SA RAČUNA

Published

on

Djevojka iz Beograda bila je na meti prevaranta koji joj je sa kartice skinuo novac. Naime, ona je na društvenim mrežma naišla na oglas za posao i nije ni slutila da će biti prevarena i da će prevaranti da joj skidaju novac sa računa.

„Na Fejsbuku djevojka ima mnogo oglasa na svoje ime kako nudi online posao od kuće i u naslovu piše da isplaćuje unaprijed. Pitala sma je o čemu se radi, kaže da je u pitanju američka firma koja hoće da se probije na naše tržište i da je moj posao da na Fejsbuk storiju kačim reklamu u periodu 20-21 sat i da je to cijela poenta. Pitala sam da li postoji neka caka, pošto je previše dobro da bi bilo istitnito, ona je sve savršeno obrazložila doslovno namaže oči i pretvara se da je to stvarno to i pošalje čak sliku gdje joj se neki dečko zahvaljivao kako mu je život promijenila – opisala je šemu prevare ova djevojka na Instagram profilu serbialive_beograd.

„Uglavnom, ja sam na to nasjela i tražila mi je joj da slikam karticu, što sma i uradila, ali tako da se vidi samo broj računa. Ne bih slikala, ali je ona čak i poslala slike kartice neke djevojke kako bi to trebalo da se slika. Uglavnom, poslala sam sliku kartice i rekla mi je da mora na računu da imma 500 dinara da bi mogla da se obavi transakcija. Meni je 500 dinara skinuto sa računa, pitala sam zašto, gdje ona govori da će mi biti refundirano. Sutradan ujutru me je pitala da li mi je leglo i ja kažem da nije, pna govori uskoro će ti leći i tu joj se gubi svaki trag – dodala je.

Podsjećamo, nadležni organi više puta su upozoravali na ovajve prevare napominjući da nikako nikome ne šaljete putem interneta svoje lične podatke, kao ni fotografije dokumenata ili bankovnih kartica. (Naj portal)

ljubv

Šok nad šokovima: DRAGULJ VRIJEDAN 750.000 EURA PRONAĐEN U VREĆICI ZA USISIVAČ

Published

on

Menadžment jednog od najpoznatijih hotela sveta “Ric Pariz”, objavio je da je pronađen nestali dijamantski prsten vrijedan 750.000 eura, koji je u vlasništvu gošće, poslovne menadžerke iz Malezije.

„Zahvaljujući temeljnoj potrazi agenata obezbJeđenja ‘Ric Pariz’, prsten je pronađen jutros. Zahvaljujemo se zaposlenima koji su bili aktivni u istrazi, jer svakodnevno obavljaju posao vrlo profesionalno – saopštili su menadžmenta, prenIo je Parisijen.

Kako dodaju iz hotelske uprave, prvo se mislilo da je rIieč o krađi, ali su iz “Rica” to negirali.

„Dragulj je pronađen u vrećici za usisivač – naveli su iz poznatog hotela.

Gošća, koja je bila u francuskoj prijestonici zbog sajma turizma, u petak je podnijela prijavu u policijskoj stanici u Parizu. Prije toga je primijetila da je nestao vrijedan prsten, koji je ostavila na stolu u sobi. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending