Pratite nas

Zanimljivosti

Jedan dedica umalo nije dobio infarkt: OBUKLA JE OVAKVE HELANKE I OTIŠLA U TERETANU MEĐU STARIJE

Published

on

Kloi je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati blizu 250.000 ljudi. Ona uglavnom objavljuje sadržaj koji se tiče vježbanja i zdravog života.

Kloi se ne stidi da na ovoj društvenoj mreži objelodani i pokoju neprijatnost iz privatnog života, koja najčešće nasmije njene brojne pratioce. Upravo takav peh nedavno je imala.

Kloi je kao i obično obukla helanke u boji kože i bijelom sportskom brushalteru i krenula da vježba. Tokom samog vježbanja primijetila je da djedice bulje u nju, niko nije ni treptao dok je ona vježbala. Tek tada je shvatila da je zalutala u teretanu u koju dolazi starija gospoda, pa su svi vježbači imali po 60, 70 godina.

„Osjećala sam se vrlo neprijatno. Prvo što sam otišla u teretanu gdje vježba populacija 55+ a na sebi sam imala uske helanke u boji kože pa je izgledalo kao da sam gola. Djedice su se smijale, niko nije radio vježbe samo su gledali u mene.

Jedan mi je čak prišao i rekao mi kako je u prvi mah pomislio da sam došla bez donjeg dijela trenerke u teretanu. Kada je to rekao pocrvenila sam, željela sam da me zemlja proguta, ali on je nastavio: “Jaooo, pocrvenila si, sramota te je, koliko je to slatko” – objasnila je Kloi, a piše britanski San.

Djedica joj je šeretski objasnio da umalo nisu dobili infarkt kad su je vidjeli kako vježba jer su bili ubijeđeni da je naga i da je zaboravila da obuče trenerku.

Njen video je pregledan više od 30.000 puta, a uslijedio je veliki broj rekacija.

„Na prvi pogled sam i ja pomislio da si krenula bez pantalona.

„Zaista bi trebalo da prestanete da kupujete helanke u toj boji kože.

„Vjerujem da si pojedinim dedicama ubrzla puls možda čak i previše. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending