Pratite nas

Poznati

Nada Obrić o udaji mladih za starije: TAKVIM JADNICAMA NEŠTO FALI U GLAVI

Published

on

Pjevačica Nada Obrić ima svoj stav o vezama između partnera sa velikom razlikom u godinama. Govoreći bez dlake na jeziku. Nada je u jednoj emisiji na TV Pink odgovarala na različita pitanja na temu muško-ženskih odnosa, pa je neočekivano osula paljbu.

„Tako mlada djevojka, u dvadesetim godinama na primjer, kad se uda za nekog od 60 godina…i kao ga voli… ta djevojka je jadna i njoj psihički nešto fali! Potpisujem – rekla je Nada i šokirala sve u studiju!

Pjevačica je naglasila i da nije od onih koje imaju predrasude, ali da ovakve pojave sa ogromnom razlikom u godinama apsolutno ne shvata.

„Ja sam oduvijek išla ispred svog vremena! Kada se radilo o muzici, oblačenju, pojavi… i sve negdje mogu da razumijem, u toku sam sa svim ali ovakve stvari ne razumijem. To mi je tužno – dodala je pjevačica. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending