Pratite nas

Poznati

Tri godine nisu govorili: POMIRILI SE KEBA I RADA, A POSVAĐALI SU SE ZBOG PARA I DUETA

Published

on

Skoro tri godine Rada Manojloić i Dragan Kojić Keba nisu razgovarali. Čak su i prekinuli finalizaciju duet pjesme, koja je trebala biti prijatno muizilko osvješenje na estradi.

Oni su se razišli u tišini. Iako nije pala nijedna ružna riječ među kolegama njih dvoje se nisu čuli. A odnose su popravili nakon Kebinog gostovanja kod Ognjena Amidžića. Naime tada je Keba na pitanje šta je sa duetom koji je snimio sa Radom Manojlović i zašto još uvek nije izašao izjavio slijedeće:

„Nije, ne znam da li će, postoji snimak! Pa tada kod Rade i njenog tima, nešto je… Predugo se čekalo i tako da je dobilo neku drugu dimenziju. Pitajte njen tim – iskren je tada bio Dragan Kojić Keba.

Naime Keba i Rada su prije tri godine snimili duet, a onda se nešto desilo. Kada je duet trebalo da se pojavi bivši Radini saradnici su to zaustavili. Navodno su od Kebe tražili pare, Rada o tome nije imala pojma:

Keba je pozvao Radu Manojlović da snime duet i ona je prihvatila, njih dvoje su snimili pjesmu i ostalo je da se snimi spot. Međutim Rada je tada izgubila kontakt sa Kebom u smislu da se nisu čuli a sve su preuzeli njeni tadašnji saradnici. Međutim oni su od Kebe počeli da traže pare. Kako je Keba pomislio da je u pitanju neka Radina ideja on je u prvom trenutku mislio da se šale. Međutim kada su mu rekli da novac želi Rada i da ne želi da džabe snima duet sa njim Keba se samo povukao. Pjesma je ostala u studiju.

Međutim to nije bila istina, Rada je pitala svoje saradnike u tom trenutku šta je sa duetom, oni su je lagali da Keba traži novac. Suštinski njeni saradnici u to vrijeme su htjeli da uzmu pare i od Rade i od Kebe da bi se duet pojavio. Kako ni jedno ni drugo u tom trenutku nisu pristali na to tada se sve i završilo.

Nakon Kebinog gostovanja kod Ognjena Amidžića Rada i Keba su se čuli i razmijenili informacije, kada su shvatili da do završetka spota nije došlo zbog drugih ljudi njih dvoje su se samo nasmijali. Ali su se dogovorili da nastave saradnju i da urade novi duet. (Naj portal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending