Pratite nas

Poznati

Šta li je htjela da kaže Ana Nikolić: AKO SE, KAO JA, UDAŠ IZ LJUBAVI, A NE ZBOG NOVCA, STRAŠNO ĆEŠ SE ZAJE*BATI

Published

on

Ana Nikolić citirala je tužni citat Isidore Bjelice, a s razlogom mnogi misle da je u ovim riječima pevačica pronašla sebe.

“Ako se kao ja udaš iz ljubavi, a ne zbog novca, strašno ćeš se zaje*ati, jer ljubav između muškarca i žene samo je iluzija u našoj glavi. I kad ta iluzija nestane, kad otkriješ njegovo pravo lice, ako ti ostane dva miliona, stvorićeš sebi novu iluziju, a ne rak… Voli te mama. Ne zamjeri mi sve one bajke, kojima sam te hranila. Juče sam ih spalila da ne ostanu za tvoju djecu…”, kompletan je citat pokojne spisateljice.

Podsjetimo, Ana je nedavno surovo prozivala Stefana Đurića Rastu, a čak ga je optužila i da je bio u klanu sa Veljkom Belivukom.

„Laž! Dijete je kod mene, tako da više neću pustiti nijednu jedinu laž. O njegovim roditeljima mogu samo da kažem: “hvala vam što ste bili tu” i zbog poštovanja prema tim istim ljudima ja sam ćutala. Bolje da ćuti zauvijek. Sve što kaže od ovog trenutka biće upotrijebljeno protiv njega. Dijete viđao nije. A najvažnije Tara je dovoljno velika i jedna jako mudra djevojčica koja vrlo zna i šta želi i šta ne želi. Ako želiš dalje tvoje bljuvotine da iznosim sa dokazima i to kakvim nastavi! Sramota me je od same sebe prvo, od Tare kao i od ljudi o čemu ja javno raspravljam. U pravu si, vidimo se na sudu – napisala je nedavno Ana, koja je potom objavila fotografiju na kojoj je sa kćerkom.

„Istina je jedna i ne mogu i neću više da ćutim i žmurim na laži i bezobrazluk. Tačka – poručila je Nikolićeva.

Ona je javno podijelila i poruku koju je dobila od Raste, a koja ju je isprovocirala.

“U našoj vezi i braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan, i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju za album si provela na “liječenju” i otkazivala, samo jer si ljenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad, ti neću dati ništa – pisalo je u poruci. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending