Pratite nas

Poznati

Saška Karan 30 godina čuva brak: ŠEPAM, JER ME JE MUŽ UREKAO U DESNU NOGU, A ON MENE OPTUŽUJE DA SAM MU POČUPALA KOSU

Published

on

U doba kada do medija češće stižu vijesti o razvodima brakova nego o sklapanju istih, pjevačica Saška Karan se pohvalila zavidnim jubilejom, a to je proslava 30. godišnjice braka sa suprugom Aleksandrom Gazivodom.

„Slavimo 30 godina mraka, ups, braka, ha ha ha. Prošli smo sve životne testove, bilo je svega i svačega, pa i letećih tanjira i leteće garderobe sa prozora. A bili smo nekada i mršavi, a sada smo debeli. I kada bih nabrajal – uf, bilo bi još svega. Sale se šali da sam mu iščupala kosu i da sam mu iskrivila kičmu – napisala je Saška na Instagramu, uz niz fotografija sa proslave.

„Ja se žalim da me je urekao za desnu nogu – ponekad šepam na nju. Šalu na stranu, ljubav je pobijedila sve životne teškoće i prepreke. Kruna naše ljubavi je jedna mala mrvica za koju dišemo, za koju živimo naša Milja Pavlina. – kaže Karanova. (Naj portal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending