Pratite nas

Poznati

Džejla Ramović o ljubavnom životu: UDVARAJU MI SE SVAKAKVI MUŠKARCI, ALI NIJEDAN ME NIJE OBORIO

Published

on

Gdje god se pojavi, prirodna ljepota Džejle Ramović nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ljubavni život Ramovićeve je često jedna od glavnih tema u medijima. Upravo zbog toga je otkrila kakvi joj momci prilaze.

„Svakakvi! – poručila je kratko Džejla kroz smijeh.

Ipak, srce ove ljepotice nije lako osvojiti, a Džejla je sada prvi put otkrila šta je bitno da ima muškarac koji je za nju vrijedan pažnje.

„Mora muškarac da bude ostvaren. Stvarno mi je jako bitno da je osoba ambiciozna, jer ipak sopstveno zadovoljstvo kreće od toga koliko radiš na sebi – istakla je pobjednica „Zvezda Granda“, a potom dodala:

„Ako ti nisi zadovoljan onda ne funkcionišemo, jer ja sam stalno u pokretu, stalno radim i trudim se da napredujem, a sa svakim ko je došao u moj život i ko je nekako trčao da me stigne u tom smislu nije se dobro završilo i nije uspjelo. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending