Pratite nas

Poznati

Pogledajte komentare na fotku Alke Vuice i Zdravka Čolića: ZA NEKE SU PREDIVAN PAR, A NEKI JOJ TEPAJU „KUJICA“

Published

on

Pjevačica Alka Vuica (62) nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju iz mladosti na kojoj pozira sa Zdravkom Čolićem (72), uz opis ‘neke ljubavi se nikad ne prebole’. Brojni pratioci su pisali da su ‘predivan par’, a Alka je za In magazin otkrila kakve simpatije ima prema Čoli.

„Zapravo sam trebala napisati da se neke ljubavi nikada ne ostvare, svi smo imali simpatije prema Čoli, Čola je bio pojam, najljepši i najbolji pjevač naše mladosti, mada sam ja zapravo uvijek bila rokerica i uvijek sam više voljela rock bendove i rokere s gitarom, ali Čola je uvijek bio Čola, ali sve je to bilo samo platonski – pojasnila je Alka.

Pjevačica je rodom iz Istre, a Čolić je odlučio upravo tamo kupiti novi luksuzni stan koji se nalazi u pulskoj Marini Verudi. Trenutčno se gradi kompleks od pet luksuznih zgrada s pogledom na more, a koje su smještene između marine i Pješčane Uvale.

U brojnim komentarima mnogi hvale Alku i Čolu kao divan par, neki tvrde da Čola nikada nije bio blizak sa Alkom, a pojedini su osuđivali njeno slobodno ponašanje u ljubavnom životu u mladosti. Pogledajte neke od komentara. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending