Pratite nas

Poznati

Tuc, tuc…: SENA M O ESTRADNIM RAZOČARENJIMA I ŠOKOVIMA

Published

on

Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, je devedesetih godina bio velika dance zvijezda. Njegove hitove kao što su “Tuc, tuc”, “Beba malena” i “Indijanac”, pamte svi. On živi i stvara u Zagrebu.

Prije 16 godina povukao se s estrade zbog lošeg iskustva s medijima i u 50. godini okrenuo novu stranicu u životu. Počeo se baviti izradom filmske opreme i robotike za kamere. Osnovao je obiteljsku tvrtku “Senna Inovation Factory”.

Ne misli se vraćati na estradu, što je razumljivo, jer ga sustižu godine. Već je ispratio 66 ljeta. Razočaran je nakon estradnim slikama i prilikama, posebno ljudima s kojima je sarađivao:

-Podmetanja u glazbenom svijetu ima na sve strane. Baš me briga tko će što sad misliti i reći, ali to je moje mišljenje. vremenom se puno toga skupilo u meni. A što je prelilo čašu? Jedan članak u časopisu koji sam tužio jer su zastrašujuće pisali o meni i ismijavali me. Napisali su nepremostive stvari. I onda sam rekao: ‘Nije ovo više za mene, nek vam narodnjaci sviraju’.

Odvjetnica mi je bila Jadranka Sloković. Vidjela me slomljenog u teretani i odlučila mi pomoći. Ubili su me tim člankom. Dobio sam nešto sitno. Krvavo sam se trudio postići to što sam postigao. Tisuće sati treninga, gladovanja da ne dobijem kilograme, vožnje u noćnim satima da stignem na gažu… Da bi se netko na meni iživljavao. Nisam to mogao izdržati – iskren je Senad.

Ipak, postoji način na koji bi se vratio u muzičku industriju.

– Jedino se mogu vratiti u smislu da svoje pjesme, koje sam planirao sebi napraviti, dam nekim ljudima u koje vjerujem da će ih iznijeti. Dajem ih besplatno – zaključio je za kraj Senad.(Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending