Pratite nas

Zanimljivosti

Oglas za posao: HRVATSKA FIRMA TRAŽI LJUDE KOJI ĆE ISPROBAVATI SEX IGRAČKE

Published

on

Na platformi PickJobs, je objavljen oglas u kojem hrvatska firma zapošljava parove za testiranje sex igračaka, a već je prvi dan privukao veliku pažnju

„Nedavno otvoreni online sex shop ‘Sexshopecstasy’ traži dvije osobe koje bi testirale najnovije sexy igračke koje će uskoro biti dostupne na tržištu.

S obzirom na brzu promjenu trendova i potrebu za osiguravanjem najkvalitetnijih proizvoda na tržištu, tvrtka Sky-shop traži strastvene pojedince koji će provesti dan testirajući raznolike sexy igračke. Osim što će imati priliku isprobati različite igračke, budući testeri imat će zadatak da pružei povratne informacije kako bi pomogli u poboljšanju proizvoda” – stoji u opisu oglasa na koji se svi mogu prijaviti do 9. Novembra ove godine.

“Znam da to baš nije uobičajeno, no mi smo nova firma, krenuli smo s tim online shopom i kako izlazimo na tržište jednostavno nam trebaju recenzije artikala. Ja sam muško, ne mogu sve artikle probati, a i nije mi namjera sve probavati. Tako da će nam te recenzije biti pokazatelj kojim ćemo putem razvijati naš sex shop.

Jednostavno, teško je dobiti neka tržišna istraživanja u toj branši pa smo odlučili pokrenuti ovako” – kaže vlasnik firme koja je pokrenula online sex shop, Leonardo Šuper.

Također, dodaje kako posao testera igračaka za parove uključuje i isprobavanje raznih proizvoda, poput igračaka te drugih proizvoda „koji poboljšavaju intimnu povezanost“.

Osim toga, parovima će biti dodijeljen niz proizvoda za testiranje, a od njih se traži ocjena njihove učinkovitosti, zabave i doprinosa odnosu.
“Mislim da vani takve stvari postoje, ali evo kod nas mi s time počinjemo. Mi ćemo preko PickJobsa dobiti sve prijave, ali iskreno ne znam šta da očekujem. Možda će se javiti ljudi, možda i neće, možda bude 50,100 prijava. Mogu nam se javiti i studenti, može i ugovor o radu, ugovor o djelu. Sve živo dolazi u obzir pa ćemo vidjeti, uz naravnu maksimalnu diskreciju. Idealni kandidati su parovi”, kaže Leonardo.

Na pitanje kako će se birati idealni kandidati, ako ih bude mnogo, odgovorio je sljedeće:

“Prednost će imati parovi, oni su nam prioritet. A svaki kandidat koji se prijavljuje trebat će napisati par rečenica zašto je on baš pravi za to i vidjet ćemotko su najzanimljiviji kandidat/i. Važno je još da li imaju iskustva u tome, jesu li prije koristili te igračke… Ovo je sve velika diskrecija, vi ne znate koristi li to vaš komšija, kolegica s posla, itd”, odgovorio je Leonardo Šuper.

Inače, oglas je objavljen na platformi PickJobs, a možete se prijaviti na linku od 26.10. do 9.11.2023. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending