Pratite nas

Zanimljivosti

Urnebes na svadbi: TETKI SE NAKON IZLASKA IZ WC-a SUKNJA ZAVUKLA U DONJI VEŠ, A ONA KOLO IGRA

Published

on

Porodična okupljanja ponekad nam se urežu u sjećanje, pogotovo ako ih neki događaj obilježi te ostane za pamćenje i prepričavanje. Upravo se to dogodilo jednoj ženi iz Srbije, koja će zbog pehova svadbu svojih rođaka pamtiti do kraja života..

Djevojka iz Srbije, koja se na Twitteru potpisuje kao Lazarević, na toj društvenoj mreži prepričala je kakvu je nezgodu imala njena tetka, zbog koje je tokom vjenčanja na kojem je bila, ostala postiđena.

Tetki se nakon izlaska iz kupaonice suknja zavukla u donje rublje, no ona to nije primijetila te je takva šetala salom gdje se održavala svadba. Međutim, ni tu nije bio kraj njenim mukama, jer joj je, kako je djevojka iz Srbije navela, na kraju ispala i zubna proteza i to u WC školjku.

“Priča je stara, mamina tetka na jednoj svadbi ode do WC-a i cijeli zadnji dio široke suknje uvukao joj se u gaće. Kad je obavila sve, takva je prošla kroz cijelu salu dok su gosti sjedili i ručali dok joj na kraju neko od gostiju nije pokazao da izvuče suknju iz gaća.

Tetka crvena kao mak, počela se preznojavati, vrtjelo joj se u glavi, pozli joj, ponovo ode do WC-a i ispovraća se, pusti vodu. Tu joj je ispala proteza. Otišla je kući”, napisala je djevojka.

Zbog niza događaja koji su zadesili nesretnu ženu na vjenčanju, tviteraši nisu mogli suspregnuti smijeh, a komentari su se samo nizali.

“Aj Bože, jadna”, “Aj, kakav baksuz”, glasili su samo neki od njih.

Među njima je bilo i onih koji su imali slična sjećanja, i to opet s tetkom.

“Ha, ha joj, jadna žena, nije smiješno, a smiješno mi. Isto se dogodilo mojoj teti kad su joj u kuću došli tetkovi poslovni partneri, sve ih je redom poslužila sa suknjom u gaćama. Na kraju tetak kaže:

„Jelka sad kad si svima pokazala stražnjicu, možeš ići”, napisala je jedna Zorka. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending