Pratite nas

Poznati

Selma Bajrami ne vjeruje u onu „da bez starca nema udarca“: GADI MI SE ERA OJDANIĆ

Published

on

Za one koji ne poznaju Selmu Bajrami i njen privatni život i intelektualne sposobnosti od prije 20-tak godina, kada je vodao od nje stariji čovjek bar tri decenije Mirko Pavić, možda će djelovati šokantno njena izjava da joj se gadi Era Ojdanić.

Prestar je za nju, što je i razumljivo. Selma je u petoj deceniji života, ima pare i status, pa može uživati sa „piletinom“.

Selmi je zasmetalo u emisiji”Amidži Šou”, kada je morala da sluša o intimnim odnosima Ere Ojdanića. Oglasila se i na društvenim mrežama i objasnila šta joj je smetalo.

“Toliko mi je bilo neprijatno zbog Ere Ojdanića. Jako sam se loše osjećala zbog vulgarnih ispada Ere, plazio se, slinio je nada mnom svo vrijeme. Pričao o s**sualnim stvarima, može da mi bude deda! Familija koja to prati na malim ekranima, a on se tako ponaša… U jednom momentu nisam htjela da ćutim, bilo mi je neugodno zbog Ere Ojdanića”, rekla je Selma. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending