Pratite nas

Poznati

Ruši sve rekorde i oduševljava izjavama: NE ŽELIM DA ME IKO PRISVAJA, NISAM JA „SRPSKA PJEVAČICA“

Published

on

Trenutno najaktuelnija regionalna zvijezda Aleksandra Prijović ponovo je oduševila publiku u regiji. U razgovoru za hrvatske medije govorila je o brojnim temama, kao i o rekordu koji je postavila nakon što je prestigla Dina Merlina koji je četiri uta napunio zagrebačku karijeru. Ona je, naime, najavila i peti koncert u zagrebačkoj Areni, te tako postigla novi rekord.

„Velika mi je čast i možda je nerealno staviti me u istu rečenicu sa Dinom Merlinom koji je legenda. On je duže na estradi nego što ja imam godina! Došlo je neko novo vrijeme, neke nove generacije koje vole šta ja radim. Zagreb i generalno Hrvatska su mi pokazali da je sve moguće kada te publika voli – rekla je Aleksandra za HRT.

Kako je dalje navela, velika joj je čast što je ostvarila zavidan uspjeh u Hrvatskoj, jer je veliki dio života provela u Belom Manastiru.

„Vaspitana sam tako da, u koju god državu odem, najvažnije bude kakav je neko čovjek. Svaka država je za mene posebna – u Bosni volim da slušam sevdah, kad sam u Hrvatskoj pustim Olivera Dragojevića, u Zagrebu imam omiljeni restoran u koji volim da odem. S obzirom da se sve ovo događa u Hrvatskoj je nekako… ja sam odrasla ovdje. Mislim da su ljudi koji to znaju ponosni na mene. Pogotovo oni koji su sa mnom išli u školu i družili se. Kad negdje pročitam ‘srpska pjevačica’… ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija – ja sam pjevačica svih i volim sve. Ne želim da me iko prisvaja i govori ‘samo naša’. Gdje god da dođem publika me super dočeka i osjećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država“, rekla je pjevačica. (Naj portal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending