Pratite nas

Poznati

Odabrao luksuzni kompleks na brdu: ČOLA KUPIO STAN U PULI, CIJENA JE „BOLI GLAVA“

Published

on

Čolić je kupio stan u jednoj od zgrada koje se upravo grade u sklopu atraktivnog i skupocjenog projekta smještenog na granici između marine i Pješčane Uvale, objavio je Istarski.hr.

Riječ je o pet zgrada smještenih na brdu iznad marine koje se nadvijaju nad zalivom i iz kojih, čak i s nižih spratova, puca pogled na brodiće, hotel, Verudu Porat, Verudelu, Pješčanu Uvalu, Fratarski otok…

To je jedan od najvećih i najskupljih stambenih projekata u Puli u novije vrijeme. Predviđeno je da se izgradi oko 150 stanova raspoređenih u pet zgrada, a radovi su još uvijek u početnoj fazi.

Cijena stanova u ovim zgradama kreće se oko 5.500 eura po kvadratu, a s obzirom na to da ih u ponudi ima i velikih, od preko 100 kvadrata i s velikim terasama sa kojih će se pogled pružati daleko na more i okolinu, nije isključeno da su krajnji iznosi u pojedinim slučajevima i debelo preko pola miliona eura.

Čolić je prije oko mjesec dana ponovo imao koncert u pulskoj Areni, a mnogi vjeruju da je baš tada kupio ovu izuzetno vrijednu nekretninu. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending