Pratite nas

Poznati

“Ovo sam prava ja”: INDIRA RADIĆ SE UVIJEK VRAĆA SELU

Published

on

Pjevačica Indira Radić rođena je u Dragalovcima, malom mjestu u blizini Doboja, u Bosni i Hercegovini, a uvijek rado posjeti svoj rodni kraj.

Indira je živjela u Dragalovcima sa roditeljima sve dok nije završila srednju medicinsku školu, a onda se odselila u Zagreb i zaposlila se u bolnici.

Iako je kasnije marljivo gradila karijeru, ona je redovno obilazila majku i oca, čak i kad je postala poznata. Posljednjih desetak godina ne dolazi u Dragalovce. Međutim, izgleda da je Indira bila nostalgična pa je nedeljno popodne provela na selu, čiju lokaciju i ime nije otkrila. Sa zadovoljstvom je miješala gulaš koji su porodično spremali ispod trema.

U trenutku kada je počela da pada kiša onda je prošetala po imanju, snimajući ovdje, kokoške, a kasnije je ušla u kuću i pokazala pravi domaćinsku atmosferu uz kupus salatu, supu i domače pogačice koje je jedva čekala da jede uz gulaš. Pustila je glas nekoliko puta i pjesmom uljepšala svima ovaj porodični trenutak. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending