Pratite nas

Poznati

Melisa Karačić Melly, foto model: NIŠTA OD DUETA SA NEVENOM NENSY

Published

on

Jedva sam dočekala da prođe frka oko suzbijanja pandemije Koronavirusa pa da opet počnem „špartat“ drumovima bijelim i nastavim ostvarivati svoje snove vezane za to da kao model, šetam modnim pistama, da se fotografišem za modne i druge časopise, da se pojavljujem u video spotovima estradnih zvijezda, kaže atraktivna ljepotica Melisa Karačić Meli, foto model iz Sarajeva.

Tokom ljeta prikupila sa dovoljno snage koja će mi omogućiti da prepreke koje mladim i lijepim ženama na njihovom putu do uspjeha, lakše savladavam. Posao foto modela je, uistinu, nešto što ispunjava moju dušu. Omogućio mi je putovanja širom planete zemlje, posjete svjetskim turističkim i drugim destinacijama… Nakon Italije, i morskih plaža na kojima sam ljepote sa kojima me obdarila majka priroda izložila suncu, trenutno u Sloveniji radim foto šutinge i snimam video klipove kojima reklamiram brendove onih firmi koje su zatražile da sarađujem sa njima.

Nedavno smo te „ulovili“ u društvi Nevene Nensy. Hoćeš li možda i ti propjevati?

„Ne. Ona se opredijelila za to da se okuša i kao pjevačiva i sada kao Dona Hot dosta uspješno plovi nemirnim estradnim vodama, nastavlja Melly. No, ja nemam ambicija vezanih za takvo nešto. Istina, neki prijatelji su nas nagovarali da snimimo neku pjesmu u duetu čiji bi video spot bio začinjen erotikom koja oko nas zrači. Posao foto modela, sad za sada, omogućava mi solidnu egzistenciju te nema potrebe da rasipam snagu na bilo šta drugo. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending