Pratite nas

Poznati

Tea Tairović ne mari za prozivke: NIKOME NE IZVKAČIM PARE IZ DŽEPOVA

Published

on

Tea Tairović poznata je po tome da se novac lijepi za nju. Pjevačica gdje god da nastupa oko nje je velika količina novca a ona ga ne odbija.

Pjevačica se trenutno nalazi u Americi gdje ima turneju, a na društvenim mrežama pojavio se video kako pjevačica uzima bakšiš, ljubi novčanice i nastavlja da u ritmu muzike zabavlja publiku.

Međutim, iako ima ogroman broj obožavaoca ovo se članovima mreže „X“ nije dopalo pa su je napali da pretjeruje, i da s obzirom koliko je postala popularna, nije baš primarno da i na nastupima po klubovima uzima bakšiš.

„Molim vas recite mi da ovo nije istina“, „Uzela je iz nečije ruke“,“Alava je mnogo“, „Čemu ovo“, – bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Tea je nedavno na jednom od koncerta brisala suze novčanicom od 100 eura. To je takođe naišlo na oprečene komentare međutim ona se nje mnogo potresla.

„Nikome ne otim iz džepova. I ne prosjačim za novac. Ali, nikoga neću ni odbiti, Publika me časti jer siguirno ima razlog za to – na sve te komentare odgovara Tea. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending