Pratite nas

Poznati

Suzana Jovanović: KAKVI SILIKONI, ZATEZANJA, PODMLAĐIVANJA, SAMO SAM KOSU OFARBALA

Published

on

Pjevačica Suzana Jovanović, gdje god se pojavi plijeni stasom, markiranom garderobom, skupocjenim nakitom i bijesnim automobilima. Naravno, tu je i onaj njen zarazni osmjeh zadovoljstva i sreće, pogotovo ako je u društvo svoga suprga Saše Popovića.

Oni su na porodično slavlje Ace Pejovića stigli u velikom stilu, u automobilu koji su, kako se ranije pisalo, platili 230.000 eura. A, kada je izašla iz njega Suzana je izgledom oduševila sve. Pjevačica je uz crne pantalone, obukla bijelu košulju, a sve je upotpunila bijelim štiklama i Šanel torbicom u istoj boji.

Suzana se strogo protivi estetskiim intervencijama. Ono što je za svaku pohvalu je to što je očigledno da pjevačica nije imala ni jednu jedinu estetsku korekciju, što je, kada su ličnosti sa estrade u pitanju, velika rijetkost.

„Jedina promjena na meni jeste nova boja kose. Ofarbana sam. Prije trideseak godina nisam bila plavuša, ali to ne znači da sam bila glupa – šali sa na svoj račun Suzana, dodajući da je vještačka plavuša. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending