Pratite nas

Poznati

Mitar Mirić osuo po mlađim zvijezdama: SNIMAJU PJESME „SR*ANJE“, A NA ŽIVIM NASTUPIMA PJEVAJU MOJE HITOVE I ZGRĆU BAKŠIŠ

Published

on

Pjevač Mitar Mirić tvrdi da se danas na muzičkoj javnoj sceni izgubio kvalitet. Novokomponovane pjesme je opisao kao “sr*nje” i poručio da njegove kolege snimaju “krš pjesme da bi ih zvali u emisije”:

“Pjesme koje danas snima većina mojih kolega su jedno veliko s*anje! To mislim jer više nemate gdje da čujete kvalitetnu pjesmu, pjevači snimaju po principu ‘daj šta daš’ samo da bi pravili promocije i da ih kasnije neko zove u emisije. Tako opstaju i tako se trude da budu aktuelni.

Ne radim po tom principu. Ranije kad sam snimao pjesme, mjesecima sam samo slušao te demo-materijale da vidim da li će sve da mi legne. Pričam o melodiji i tekstu, pa tek onda uđem u studio da snimam” – otkriva Mitarm pa nastavlja:

“Ranije se znalo ko piše dobre tekstove. Proda ih za dobre pare, ali znate da ste dobili pjesmu za sva vremena. Danas nemate od koga da kupite lijep tekst i melodiju, zato nema hitova kao što su bili. Mlađe kolege najviše pjevaju moje stare pjesme. One su hitovi koje znaju sve generacije i tu se uzme dobar bakšiš. Nemam ništa protiv, samo nek se radi. Meni je to na neki način dobra reklama!”. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending