Pratite nas

Poznati

Sofra javno dao korpu svim kolegicama: PJEVAČICE ME NE ZANIMAJU, NI JEDNA NEĆE U MOJ KREVET

Published

on

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević jedan je od najpopularnijih u regiji. Sjajan je viruoz, a plijeni i izgledom. Mnoge dame, a naročito pjevačice sanjaju da bude njihov.

Međutim, on sa pjevačicama ne želi u krevet. Kaže da nije kao klasični harmonikaši, jer ga ne zanimaju pjevačice, a, kako je naglasio, ne pati ni od statusnih simbola. Naime, Sofra tvrdi da nikada nije podlegao stereotipu „pjevačica-harmonikaš“, kao i da trenutno uživa u ljubavi.

„To je nekada bilo neizbježno, ali mene pjevačice nikada nisu privlačile. Uvijek smo komunicirali na nekoj drugarskoj osnovi. Danas sam sretno zaljubljen. Ona je iz Čačka – ispričao je Sofra u jednoj TV emisiji.

Kada su harmonikaši u pitanju, pored pjevačice, mnogi smatraju da je njihov neizbježan aksesoar skup sat ili narukvica, ali Sofra ističe da on nije jedan tih.

„Ne volim da imam ništa kada sviram, smeta mi. Nisam tako vaspitan da se hvalim statusnim simbolima i roleksima. Harmonikaši vole da im svjetluca nešto na ruci, ali ja nisam takav – kaže Sofronijević. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending