Pratite nas

Zanimljivosti

Neslana šala: POSVAĐAO SE SA ŽENOM, A ONDA JE “BEBU” BACIO SA ČAMCA (Video)

Published

on

Roditeljstvo je jedno od najtežih “zanimanja”, ali je interesantno da muževi zadaju ženama više problema nego djeca.

Prema istraživanjima 46 odsto žena je reklo da im više stresa zadaju muževi, a da to nema nikakve veze sa prevarom ili nasiljem. Muškarci nakon četrdesete godine ponašaju se kao djeca. To se ne zasniva samo na njihovim neozbiljnim stavovima prema roditeljstvu, već i na njihovom ponašanju prema djetetu.

Tik-tok snimak koji je istog momenta postao viralan svjedoči tome da suprug može svojoj ženi da zada daleko više glavobolje nego samo dijete, a njegova neslana šala je ovu ženu dovela do “nervnog sloma”.

U video snimku na jednom brodu vidimo dvije žene i muškarca koji lutku umotava u peškir, a u narednom kadru vidimo pravu bebu u rukama druge žene. Njegova supruga, koja je ležala zatvorenih očiju, rekla mu je da joj prinese bebu jer treba da je podoji. Međutim, on se glasno usprotivio i rekao da je vrijeme da novorođena djevojčica zapliva.

„Daj mi bebu, Džejk! Odmah da si mi je dao, ne možeš to da radiš – vikala je bijesno ova žena, dok se on udaljavao prema ivici broda sasvim odlučan da baci bebu u vodu.

„Ona treba da se sunča i sada ću da je bacim da pliva – rekao je ozbiljno ovaj muškarac.

Žena se i dalje grčevito borila sa njim da joj da bebu u naručje, a u narednom momentu on lutku baca u morske dubine. Žena je istog momenta skočila za njom da bi je uhvatila i u momentu je vidjela da je u pitanju lutka. Nije se istog momenta naljutila na njega nego je upitala:

“Gdje je Alis, Džejk?”, a kada je shvatila da je u rukama njene prijateljice laknulo joj je.

Šta se kasnije desilo je samo istorija, ali najvažnije od svega jeste da je novorođenče živo i zdravo. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending