Pratite nas

Poznati

Isplivala istina o razvodu braka Ane Kokić i Nikole Rađena: GODINU DANA JE VARAO SA MLAĐOM GOGOM

Published

on

Pjevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj, javnoj seni. Međutim, njihov brak doživio je krah nakon 9 godina zajedničkog života.

Kruna njihove velike ljubavi su kćerke, Nina i Tea, a par je tačku na brak stavio 2019. godine. Nakon kraha braka ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno brinu o nasljednicama.

Međutim, porodičnu idilu narušile su glasine o Nikolinoj aferi sa igračicom Gordanom Gogom Aleksić, koja je zatim u javnost iznijela detalje njihovog odnosa.

„Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi. Šta da radim, bila sam tada klinka, primila sam se na njega. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Top je u krevetu, nisam mogla da odolim”, rekla je Goga 2016. godine tokom svog učešća u jednom rijaliti programu.

“Ja sam čula da je Ana saznala za nas. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam joj uradila je… Šta da se radi, to je život”, dodala je plesačica kasnije za domaće medije.

Ni Ana ni Nikola ovu temu nikada nisu željeli javno da komentarišu, a njihov razvod, koji je uslijedio nekoliko godina kasnije, je bio sporazuman i prošao je bez skandala.

Vaterpolista se potom ponovo oženio – krajem 2022. godine stao je na “ludi kamen” sa pjevačicom Milicom Ristić sa kojom je dobio sina Alekseja, a o bivšoj supruzi ima samo riječi hvale. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending