Pratite nas

Poznati

Zavodi samo sportiste: LJEPOTICA LAJLA IZ SREBRENICE SADA LJUBI ŠUMIJEVOG SINA

Published

on

Mick Schumacher, sin legendarnog Michaela Schumachera, trenutno se nalazi na godišnjem odmoru i “puni baterije” za nove izazove.

On, inače, u ove sezone neće voziti u Formuli 1 nakon što na kraju prošle sezone nije dobio novi ugovor s Haasom, no ostao je dio “oktanskog cirkusa” jer je treći vozač Mercedesa. Dok čeka i radi na tome da opet dobije priliku da se nađe u bolidu, a sada se ponovno našao u centru pažnje i to zbog svog privatnog života.

On je, naime, odlučio javno pokazati svoju djevojku. U vezi je s danskom manekenkom porijeklom iz Srebrenice Lailom Hasanović. Njeni su roditelji iz Srebrenice, koju su napustili tokom rata i skrasili se u Danskoj. Živi u Kpenhagenu.

Atraktivna plavokosa devojka je prije četiri godine je bila i u finalu izbora za Mis Univerzuma u Danskoj.Na Instagramu je prati preko 200.000 ljudi, a vrlo često objavljuje vrlo provokativne fotografije i snimke, kako sa raznih snimanja za brojne brendove, tako i privatno.

Interesantno je da ona nije objavila zajedničku fotografiju sa Mikom, već je to uradio on. A prije Nika Laila je ljubila danskog reprezentativca Jonasa Oldera Vinda (Wind). (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending