Pratite nas

Poznati

Seka Aleksić odbrusla tviterašima: NISAM FOTOŠOPIRANA PLASTIKA (Video)

Published

on

Pjevaćica Seka Aleksić je veona aktivna na društvenoj mreži Tviter i često odgovara fanovima na poruke, ali zna i da odbrusi i postavi na mjesto svakog ko vrijeđa i ponižava druge, pogotovo žene.

Tako je i ovaj put na svoj način, direktno, odgovorila jednoj tviterašici na neumjesan komentar o pjevačicinom fizičkom izgledu.

„Zanimljiv bi ti bio tvit da sam ja neka fotošopirana plastika i da se tako predstavljam, ali nisam. Nemam kompleks i ako odeš unazad i pogledaš moje tvitove svaki drugi je na račun viška kilograma. Žena je ženi najveći neprijatelj i to je tako. Ali ja ću tebi evo biti prijatelj, ponudiću ti da te upoznam sa prijateljem doktorom i riješiće ti taj problem na licu koji imaš. Za uzvrat tražim čokoladu i zapamti jednu stvar, mene nisi povrijedila jer ja nemam komplekse, u mom srcu si i ti čak sa ovim komentarom naišla na ljubav – napisala je pjevačica. (Naj portal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending