Pratite nas

Poznati

Opet rasplakali Vesnu: ZET RELJA I KĆERKA NIKOLIJA PLANIRALI TAJNO VJENČANJE BEZ “ZMIJE!

Published

on

kako javljaju beogradski mediji, poznati estradni par, Nikolija i Relja, isplanirali su tajno vjenčanje i to daleko od očiju javnosti.

Nikolija Jovanović i Relja Popović već su osam godina zajedno, imaju dvije kćerke, ali se još uvijek nisu vjenčali. Zato su odlučili da to urade u oktobru, ali u velikoj tajnosti. Naime, njih dvoje krajem septembra sa djecom planiraju da odu u Atinu na odmor i razgovarali su o tome kako bi bilo lijepo da se tamo i vjenčaju.

Međutim, njihov plan je bio da o tome ne govore nikom, samo kumovima, a Vesna Zmijanac saznala je šta planiraju, i to od starije unuke, koja već sve razumije.

Vesna je čuvala unuku, kada joj je Rea rekla da će se mama i tata vjenčati. Njoj nije bilo jasno šta djevojčica govori, a kada je krenula da ispituje, shvatila je da je Rea čula dok Nikolija i Relja razgovaraju o tajnom vjenčanju.

“Vesna je odmah pozvala Nikoliju i rekla joj da zna za njen i Reljin plan i da ne može da vjeruje da su tako veliku stvar sakrili od nje. Počela je da plače, pa Nikolija nije znala ni šta da joj kaže. Rekla je da će joj sve objasniti, samo da se smiri. Vesna krivi i Relju, jer smatra da je on trebalo da insistira na tome da se njoj kaže, a ne da pristane na to da samo kumovi znaju. Jedva se smirila. Nikolija joj je kasnije objasnila da su Relja i ona samo pričali o tome, ali da još uvijek ništa nisu zakazali. Na kraju je rekla da će i ona biti prisutna, ali da o tome ćuti – otkrio je izvor blizak Vesni. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending