Pratite nas

Poznati

Ljubav pretočena u stihove: HITOVE JOVANA PERIŠIĆA PISALA JE NJEGOVA SUPRUGA LJUBICA

Published

on

Hitove Jovana Perišića znamo svi, ali detalje iz privatnog života pjevač čuva samo za sebe. Rijetko možemo da čujemo da javno govori o porodici koja mu je i najveća podrška, a sad je otkrio da je njegova supruga tvorac mnogih njegovih pjesama, a jedna od njih opisuje njihov odnos.

Nedavno je priznao da je suprugu zaprosio na nesvakidašnji način i to u kafiću, kao i da se mlad oženio, a danas tvrdi da se uopšte nije pokajao i da sa suprugom ima odnos kao sa početka zabavljanja.

Ipak, jedno joj zamera, a to je što kada su u kafani ona više ne želi rano da ide kući.

„Ona voli Bešlića i Šabana, pored mojih pjesama. Ja znam šta ona voli i često joj pjevam, ali to su sve teške pjesme i ja je uvijek pitam što mi to traži na fajrontu – s osmjehom je rekao pjevač i otkrio koju njegovu pjesmu najviše voli njegova supruga i djeca.

„Mislim da je to pjesma „Samo jednom srce voli“. Vole oni te baladične pjesme, možda su to povukli na suprugu, mada sam i ja taj tip. Volim ja žive pjesme ali negdje gdje se ja naježim to je uglavnom spora pjesma, balada– rekao je i nastavio:

„Moja supruga inače piše pjesme, pisala je i meni pjesme. Imam snimljenih pet pjesama koje je moja Ljubica pisala.

Iako su mu sve njene pjesme drage, jedana ima posebno značenje za njih jer govori o njihovom odnosu.
„To je pjesma ‘Ostala si u mom srcu’ i stihovi ‘Ti si prva i posljednja ljubav. Mislim da je te stihove napisala za oboje– rekao je Jovan.

Zanimljivo je da Jovanova supruga Ljubica, iako ima dara za stihove, uopšte se ne eksponira, niti svoje pjesme prodaje ili poklanja nekim drugim zvijezdama. A u svakoj pjesmi opisuje ljubav svog života, sretan porodini život sa Jovanom. (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending