Pratite nas

Poznati

Kristina Atina Ferari „okačila“ ples i pjesmu o klin: SAD DOLAZE DA „PARE OČI“ NA MENI U BUTIKU

Published

on

Iza atraktivne Kristine Marković, potnatije kao Arina Ferari su dueti sa Esadom Plavim, Botom, Kemalom Malovčićem, ali i samostalna pjesma „Ništa priča samo seks“. Gdje god da se pojavi izaziva pažnju javnosti.Mnogi se tiskaju oko nje, traže fotkanje „za uspomenu i dugo sjećanje“.

„Nemam neku posebnu želju da snimam nove pjesme niti da na plesnom podiju, pred pohotnim muškim očima, njišem svojim kukovima, kaže Kristina Atina Ferari, te nastavlja:

„Ne mogu reću da mi ti poslovi nisu dragi ili da mi nisu donosili dovoljno novca. Naprotiv. Uzrokovano je to time što sam se, osim što sam postala tetka, počela baviti novim bizinsom, te za estradno djelovanje, jednostavno, nemam ili imam malo vremena.

Otvorila sam lanac butika u kojima plasiram različite vrste muške i ženske garderobe za sve uzraste te mi, umjesto „seksi lutko“ sve više godi kad me oslove sa „mlada poduzetnica“.

U jednom od butika u Beogradu radim i sama. Ne mogu se otrgnuti utisku da mnogi navrate u butik da bi malo „naparili oči“ gledajući „mladu poduzetnicu“. Ovaj posao me toliko obuzeo da prosto nemam vremena ni za šta drugo.

Živim po sistemu onog hita Ekrema Jevrića „Kuća poso-poso kuća“. Trči ovo, trči ono, banka, knjigovođa, idi po novu količinu robe… i sve tako u krug. Estradne nastupe sam svela na minimum. Odradim što šta tek da ispunim želju nekom od svojih prijatelja. (Naj portal/E. Muračević)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending