Pratite nas

Poznati

Muke Semira Džankovića: UKRAO OČEVO AUTO, PA ZAVRŠIO U POLICIJI

Published

on

Trećeplasirani finalista muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Semir Džanković priznao je pred kamerama da je u mladosti bio nestrašan. Ospričao je kako je završio u policiji, a sve zbog zabave i šale.
Prisjetio se situacije kada je imao samo 16. godina i kada je od oca „pozajmio“ auto da bi se sa drugom provozao po gradu.

„Tada sam bio treća godina srednje škole i ukradem ja njemu auto. Odnosno, on je meni auto davao da provozam tu po naselju. Pitao sam oca da li mogu da uzmem auto da odem kod druga da uzem knjugu i rekao mi je da mogu. Ja sam onda izašao na magistralu, vozio oko škole, htio sam da budem baja – rekao je on.

Semir kaže da nije mogao ni da nasluti da će se za samo nekoliko minuta situacija preokrenuti i da će policija juriti za njim.

„Pojurila me policija, ja sam počeo da bježim, uplili su rotaciju i krenuli. Počela je jurnjava, ja sam bježao, katarstofa. Što je najgore uspio sam da pobjegnem. Onda sam zakočio, tada mi je drug rekao da bježim. Rekao sam da su sigurno vidjeli tablicu i da će sada otići kući, a otac je odmarao pred posao – dodao je Semir.

Pjevač kaže da mu je najteže bilo kada su iz stanice pozvali oca da dođe po njega, ali mu je on rekao da ipak neće doći tog dana.

„Došla je policija, uzeli su mi dokumetra i vidjeli su da je to auto mog oca. Policajac je bio prijatelj mog oca i odveli su me u stanicu. Pozvao sam oca, ali mi se nije javio, rekao mi policajac da ću prenoćiti tu. Kada mi se otac javio rekao sam mu da sam tu, a on mi je rekao da će doći sutra. Počeo sam da plačem, i rekao sam mu da me ne ostavlja tu. Ipak je došao po mene, ali kod kuće su bile kritike, bio je jako bijesan na mene – zaključio je on za Novu. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending