Pratite nas

Poznati

Kako je reagovala Lepa Lukić kada je prvi put vidjela dalekovod: ZAR KROZ TAKO TANKU ŽICU PROLAZI VODA?

Published

on

Šezdesetih godina prošlog vijeka malo je bilo školovanih pjevačica ili onih koje su odrastale u urbanim sredinama. Ali, su voljele i znale pjevati, a vremenom su se „usavršavale“.

Takva je i Lepa Lukić, koja je odrastala u selu Miloćaj. U to vrijeme tu nisu imali struju, već su živjeli uz fenjere, svijeće i lampe.
Nakon pobjede na jednom takmičenju amatera i susreta sa Petrom Tanasijevićem, otvorila su joj se vrata estrade. Imala je talenta, a u to vrijeme nije bilo puno ženskih vokala. Vrlo brzo je primljena u grupu pjevača koji su u to vrijeme putovali Jugoslavijom i nastupali po domovima kulture.

„Kad smo se vraćali sa jednog koncerta i prošli pored nekog dalekovoda, Lepa gleda i radoznalo pita „šta je ono na stubovima“. Mi joj kažemo ‘dalekovod’, a Lepa će: ‘Bože, mogla sam umrijeti, a ne bih znala da kroz ovako tanku žicu prolazi voda“ – prisjećao se Lepinih bisera legendarni Aca Trandafilović, kojeg pamtimo po pjesmama „Donesi vina krčmarice“, „Mujo šalje haber sa mjeseca“ (duet sa Silvanom Armenulić), „Nek sjećanju nema traga“, “ (Naj portal).

Poznati

Nakon razvoda: Duško Tošić postao ugostitelj

Published

on

Foto: Hello

Nakon razvoda: Duško Tošić postao ugostitelj

Prije šest dana i zvanično su na 16 godina dug brak stavili tačku Jelena Karleuša i Duško Tošić.

Dodatni izvor

I dok pop diva ovih dana gostuje po brojnim emisijama gdje je njihov razvod jedna od nezaobilaznih tema, vijest da je Duško Tošić otvorio restoran u Beogradu sve je bacila u drugi plan, prenosi Hello.

Nekadašnji fudbaler od kada je završio profesionalnu karijeru većinu vremena provodi u Beogradu gdje su mu i mezimice Atina i Nika.

Između ostalog to je jedan od razloga zbog kog je poželio da ima dodatni izvor prihoda. A poslije dugo razmišljanja čime bi mogao da se bavi, odluka je pala na ugostiteljstvo.

Naime, fudbalski menadžer oko sebe je okupio tim stručnih ljudi. Zajedno su ušli u projekat otvaranja ekskluzivnog restorana u jednom elitnom naselju u Beogradu gdje živi veliki broj javnih ličnosti.

Luksuzni restoran

Karleušin bivši suprug prethodnih dana odbrojovao je na Instagramu najavljujući nešto veliko ali niko nije mogao da nasluti šta se išečekuje.

Sada je sve jasno jer od danas su vrata novog, luksuznog restorana otvorena. A Tošić se na pomenutoj društvenoj mreži pohvalio kako izgleda enterijer.

Ne znamo da li Jelena zna da je Duško Tošić otvorio restoran u Beogradu, ali vjerujemo da ona tamo neće biti redovan gost.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending