Pratite nas

Poznati

Sjećate li se Beti Đorđević i hita „Počnimo ljubav ispočetka“: IMA LI NEŠTO GORE OD SMRTI SINA JEDINCA!

Published

on

Beti Đorđević prema mišljenju mnogih kraljica je soul i džez muzike na eks jugoslovenskim prostorima, a iza njenog osmjeha krije se teška i tužna sudbina.

Pamtimo je po hitu “Počnimo ljubav ispočetka” iz 1976. Godine, s kojim se vinula u zvijezde, a na njenim nastupima uvijek se tražilo mjesto više. Nastupala je u društvu svoj supruga Slobodana Đorđevića koji, kako se pisalo, u jednom trenutku više nije mogao da podnese njen vrtoglavi uspjeh, pa su se razveli nakon 15 godina braka.

“Da, ali mi smo se razišli mnogo prije toga, još 1978. Mene su prosto tražili, a on nije mogao da se izbori s tim. Nije to mogao da podnese i došlo je do kurcšlusa. Tih posljednjih godina krenule su neke neprijatne situacije. Šteta je to. Petnaest godina braka i na kraju je moralo da se završi ovako kako se završilo”, rekla je svojevremeno Beti.

U braku sa Slobodanom pjevačica je dobila sina Branislava, koji je iznenada preminuo 2013. godine, u 47. godini života. Prerani odlazak nasljednika udarac je od kog se Beti nikada nije oporavila.

“Taj 17. juli 2013. ostaće urezan u moje pamćenje dok sam živa. Ima li nešto gore? Mog Branislava više nema. Nadživjela sam svoje dijete. Nisam izlazila iz kuće danima.Utjeha su mi unuci i snaha za koje živim. Oni imaju svoje živote, neću da ih opterećujem svojim bolom. U mom srcu su najtužnije melodije. Ponekad, kada se vratim u prošlost, kao što ste me sada vi vratili, pomislim kako sam još živa. Ali, život je neprestana pjesma. Malo tužna, malo vesela”, otvorila je dušu jednom prilikom i dodala:

“Pjevam, a prije bih vrištala. Kroz svaku notu, kroz svaku pkesmu izlazi moj bol. Ogromna bol. Mog sina više nema… Umro je od srca.”

Povremeno uspijeva da skrene misli, ali kamen ne silazi sa srca.

“To je jedna dramatična i jako tužna priča o kojoj mi se baš i ne priča. Nema šta lijepo da se kaže. Tuga, jad i bijeda. Izgubila sam sina, veoma sam nesretna. Dođe nešto ovako, kao neko TV snimanje, i pomalo mi skrene pažnju, inače sam… Teško je, mnogo je teško. Jedino na silu čovjek sebi da prekrati muke, ali i za to treba hrabrosti”, rekla je svojevremeno Beti, koja danas vrijeme uglavnom provodi kod kuće, u samoći.

“Ne bih mogla da zamislim sada da imam nekoga pored sebe. Gledam danas i mlade, srljaju u brakove. Najbitnije je da se dvoje nađu, sebi podare dijete, brak kao potpis nije bitan, samo poslije otežava stvari oko bavljenja papirologijom ako dođe do razvoda. Ja sam vam danas, kako se kaže, kućni miš. Najviše volim da budem kod kuće, nikada nisam voljela putovanja. Zbog posla kojim se bavim naputovala sam se za dva života. Sad kad vidim kofere već me uhvati mučnina” – otvorila je dušu čuvena umjetnica. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending