Pratite nas

Poznati

Maja Berović je htjela da ostavi estradu: A ONDA SE POJAVIO LAV

Published

on

Pjevačica Maja Berović je priznala da je bila na ivici da odustane od muzičke karijere. Naime, zbog zdravstvenih problema koje je imala, ona se lomila da li da nastavi putem estrade, a jedan momenat je bio okidač da nastavi tamo gdje je stala.

Maja je objavila novi album, a pjesmu koju je izdvojila kao posebno dragu, nosi naziv „Lav”. Pjevačica je sada ispričala da je zahvaljujući baš toj numeri, koju je veoma emotivno doživjela, riješila da ostane u svijetu muzike.

„Nisam znala da li ću nastaviti da se bavim muzikom. Bila sam između dve teške operacije noge i Ana (tekstopisac) je došla kod mene i rekla mi je: „Majo, napisala sam ti pjesmu, znam da ti nije do toga, ali samo je poslušaj”. Rekla sam da samo želim da idem kući i da neću pjesme, ali kad sam je pročitala, ja sam dobila takva krila i takvu volju da nastavim dalje – ispričala je Maja Berović.

Podsjetimo, Maja je ranije ispričala da je ovu numeru posvetila nasljedniku Lavu. (Naj portal)

Poznati

Tifa slavi 64. rođendan: Ni ne pomišlja na penziju

Published

on

Legendarni pjevač Mladen Vojičić Tifa danas slavi 64. rođendan.

Mada mnogi u njegovim godinama polako pomišljaju na penziju, kod Tife to nije slučaj, piše Raport.ba. On punom parom nastupa s “Bijelim dugmetom”, koje se nalazi na slavljeničkoj turneji povodom 50 godina grupe.

Osim toga Tifa je aktivan i u studiju, a veliku radost mu pričinjavaju njegove dva mačka koja je udomio prije nekoliko godina.

‘Naj portal’ na promociji filma “Dolina ćupova”: TIFA SE RASPLAKAO PA NAPUSTIO DVORANU

Njegova supruga Ljilja i on izuzetno su ponosnu na kćerku Saru, mladu sarajevsku glumicu i pjevačicu. Nedavno je dobila ulogu u mjuziklu “Jadnici”, koji će krajem novembra imati premijeru u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Sara će glumiti lik Eponine.

Članica je grupe “Dolija”, popularnog sarajevskog metal benda. U Sarajevu je ostvarila i zapažene uloge u nekoliko mjuzikla.

Mnogi se slažu da Tifinu kćerku, s obzirom na njene izvanredne vokalne sposobnosti, čeka sjajna karijera. Sara pjeva od ranog djetinjstva, a u svemu je imala veliku podršku roditelja.

Tifa je istinska sarajevska legenda, gotovo cijelo vrijeme opsade ostao je u svom rodnom gradu, a nezaboravna je njegova maestralna i emotivna izvedba pjesme “Grbavica”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending