Pratite nas

Poznati

Čik pogodite: ČIJI JE OVO PORŠE U BAOŠIĆIMA?

Published

on

Ljetna sezona je uveliko počela, a na Jadran se zaputila skoro kompletna regionalna estrada. Svi pjevaju, ali se usput i odmaraju i brčkaju u Jadranu.

Tako i popularni Miloš Bojanić, svake godine vrele dane provodi u svojoj luksuznoj vili na crnogorskom primorju. U svoju oazu mira u Baošićima Bojanić je uložio pozamašnu svotu novca, a po svemu sudeći i u novu mašinu koju je parkirao tik ispred skupocjene vile.

Naime, ove sezone Miloš se ponovio, pa se ispred njegove vile može vidjeti bijesan automobil marke Porše. Za razliku od prošle godine kada se vozio u bijeloj Panameri ove godine ispred vile parkiran je automobil iste marke, ali u crnoj boji.

Ova ljuta mašina tokom čitavog dana privlačila je poglede slučajnih prolaznika koji nisu ostali imuni na auto koji je mnogim muškarcima jedan od najvećih snova. Svi komentai prolaznike se svode na riječi: „Ima se, može se“. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending