Pratite nas

Poznati

Hoćeš da ti glavu iščupam: POGLEDAJTE KAKO JE REPER REAGOVAO KADA GA JE NEKO IZ PUBLIKE GAĐAO FLAŠAMA (Video)

Published

on

Kažu da reper iz Trilja, gradića udaljenog od Splita tridesetak kilometara, Grgo Šipek, Grše trenutno slovi kao jedan od najpopularnijih repera u Hrvatskoj, a njegova pjesma “Mamma Mia” glavni je ljetni hit.

On je zakazao nastup i u rodnom Trilju, gje je okupio blizu hiljadu posjatilaca. Međutim, u sred nastupa doživio je neprijatnost, kada je neko iz publike na njega počeo baciti plastične flaše. Grše je čak u jednom trenutku zaustavio koncert kako bi se verbalno obračunao s napadačem.

“Ajde dođi vamo, ti, ti! Ko je bacio boce? Hoćeš da ti glavu iščupam? Što bacaš boce? Nisam ti ja Voyage, nemoj to raditi! Ajmo dalje”, rekao je Grše, a publika mu je na to u znak podrške počela glasno aplaudirati.

Ispostailo se da repera niko nije želio provocirati, već su neki hzjeli da budu u trendu. Naime, trend bacanja predmeta na muzičare je prisutan širom svijeta, a polako stiže i na Balkan.

Grši se taj trend nije ni malo svidio, pa je burno reagovao. Nakon koncerta on se oglasio na Instgaram profilu gdje se na kraju zahvalio svima koji su došli na koncert.

“Hvala Vam od srca za ovu emotivnu večer, prvi put u svom gradu i u svom mistu. Dugo se neće slegnit emocije i utisci. Hvala Vam na svoj podršci i ljubavi. Volim vas puno”, napisao je Grše. (Naj portal)

@ujdee82627

#zyxcba #fyp #foryoupage

♬ original sound – 🫶🏻

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending