Pratite nas

Poznati

Gdje god dođe ima svoj dom: POGLEDAJTE NEDINU KUĆU U BOKI

Published

on

Neuništiva Neda Ukraden iza sebe ima decenije uspješne karijere. Ali, nikada nije tazbacivala novac. Poznata je kao veliki štediša i vješt sponzor, te poštovalac aktuelnih režima – od Titove Jugoslavije, preko Alije, do Slobe i Mesića… Svima je pjevala…

Vrlo često je isticala kako je za vrijeme ratova u Hrvatskoj i BiH, ostala bez nekretnina u rodnom Imotskom, te u Sarajevu, u kojem je živjela sve do 1992., a onda pobjegla u Beograd, gdje je odmah počela pričati na ekavskom. Često se i žalila da je izgubila jako puno nekretnina.

U Beogradu je kupila i opremila komforan stan, a za velelijepu kuću u Bokokotorskom zalivu znali su samo njeni najbliži. Vremenom se pročulo i za ovu njenu nekretninu, pa je Neda prioznala.

„Da, imam tu kuću, to je moj dvorac, moja oaza mira i uživanja – kaže Neda.

Osim što na ovoj destinaciji provodi ljeto, Neda priznaje da tu nerijetko organizuje i lude žurke sa prijateljima, a osim nje i mnogi drugi se late mikrofona.

„Ne možete da vjerujete kakve se žurke prave kod nas. Tada ne pjevam samo ja, pjevamo svi. I to do pola noći. Skupimo se ovdje na terasi i uživamo. Ma kakve su sve fešte bile ovdje – otkrila je Neda.

Pjevačicina oaza mira je cijela u zelenilu, svuda je cvijeće, a u dvorištu ima i svoj voćnjak. U dnevnoj sobi je kožni namještaj, a tu se nalazi i kamin.
Neda je izgradila, zapravo obnovila porodičnu kuću u rodnom Imotskom, renovirala je kuću na Ilidži, a stan u sarajevskom naselju Ciglane je prodala. Kupila je i stan u Zagrebu. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending