Pratite nas

Poznati

Poslušajte hit snimak Duška Kuliša i Dubioze Kolektiv uoči koncerta u Puli: POLEŽANI, PULEŽANKE, VOLITE LI NARODNJAKE (Video)

Published

on

Nakon što je gradonačelnik Pule Filip Zoričić početkom ove godine zabranio održavanje koncerta Ane Bekute, Zorane Mićanović, Duška Kuliša i Dragana Kojića Kebe u ovom gradu, evo novog izazova, ali i provokacije prvog čovjeka ovog istarskog grada. Glavni junak je Duško Kuliš, koji smatra da je on ponajviše ponižen u cijeloj ovoj priči, jer je bio inicijator za koncert, a živi u Splitu. Ne stidi se što je narodnjak.

Naime, na zvaničnoj stranici popularnog bosanskog sastava „Dubioza kolektiv“ koji je zakazao nastup u „Areni“, osvanuo je snimak na kojem Duško Kuliš, uz melodiju svog najvećeg hita“ Suzo, moja Suzana“ poziva ljude iz Pule na koncert Dubioze.

„Neke priče samo kruže, ‘ko to svira u Areni? Kažu da svi narodnjaci u Puli su zabranjeni. Ne pitaj me kol’ko košta, eurima kartu plaćaš, a kada u sevdah padneš, ti na bis ćeš da ih vraćaš. Puležani, Puležanke, volite l’ narodnjake? U Areni Dubioza sviraće… Puležani, Puležanke, brzo karte kupite, valjda neće i ovaj da zabran e- zapjevao je Kuliš uz muzičku pratnju Dubioze, što je naišlo na oduševljenje svih onih koji prije svega vole muziku.

„Najjača najava koncerta ikada“, „Ovo je savršenstvo sinergije marketinga i kolegijalnosti“, „Najjače bi bilo da gosti na koncertu budu Duško Kuliš, Ana Bekuta, Keba i Zorana“, samo su neki od komentara na video koji je već postao viralan. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending