Pratite nas

Poznati

Kako stvarno izgleda Jelena Karleuša bez filtera i „dorađivanja“: AU, ŠTA TO MOJE OČI VIDE (Video)

Published

on

Prije nekoliko mjeseci poznata pjevačica Jelena Karleuša našla se na meti kritika da svoje fotografije obrađuje u Photoshopu, a kao dokaz su ponuđeni snimci s njenih nastupa na kojima nosi tange, kožne remene i gornji dio kupaćeg kostima.

Nedugo nakon objavljivanja snimaka s nastupa u tangama, Jelena je dovela liniju u red, a onda je snimkom iz Dubaija, u kojem je u crnom bikiniju, pokazala vitku liniju. Izgledala je kao da nikad nije bila mršavija.

Pjevačica često privlači pažnju svojim izazovnim fotografijama i odjevnim kombinacijama. Na nastupe dolazi u originalnim kostimima, a sada se pojavio snimak na kojem je Jelena u ružičastom grudnjaku i visokim gaćicama.

Kao i uvijek, pjevačica je neumorno plesala, zavijala kukovima i pjevala, a mnogima je posebno “zapeo za oko” jedan detalj. Na snimku koji se pojavio na internetu, vidi se kako Jelena izgleda bez filtera i “dorađivanja”.

Mnogi su poručili pjevačici da je “dobra riba” i da nikada nije bolje izgledala, a drugi su je pitali gdje joj je ono savršeno tijelo s Instagrama. Jako puno je i negativnih komentara. (Naj portal)

@markomeglaj4

Mmmmm dobra guza 😈😈🚨#JelenaKarleusa #diva #balkan #Zagreb #viralvideo #viral #tiktok #followme #fyp #foryou #foryourpage #foryourpagetiktok #tiktok #followme

♬ original sound – Marko

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending