Pratite nas

Poznati

Ima se, može se: NA PRIJOVIĆKI NAKIT VRIJEDAN 130.000 EURA

Published

on

Poznato je da popularna folkerka Aleksandra Prijović (27) vodi računa o svom izgledu i da je u javnosti uvijek posebno sređena, ali pjevačica se ovaj put na druženju s medijima pojavila s nakitom vrijednim čak 130.000 eura i sandalama od 1000 eura.

Prijović je izabrala nekoliko komada najpoznatijeg luksuznog nakita Cartier; zlatnu ogrlicu i naušnice, čija je cijena 5450 eura, odnosno 4750 eura iz kolekcije “Lion”, kao i dvije narukvice od zlata i dijamanata od 14.400 i 5450 eura.

Ponijela je i dijamantnu narukvicu i prsten, za koju upućeni tvrde da vrijedi nevjerojatnih 100.000 eura. Kada se sve ovo sabere, dolazi se do cifre od čak 130.000 eura.

Mediji u Srbiji tvrde da pjevačica voli i dobru obuću pa se tako ovaj put odlučila za bijele sandale sa zlatnim detaljima brenda ‘Tom Ford’ s prepoznatljivim dodatkom, koje koštaju 1000 eura.

Neki su pjevačici zamjerili svu tu raskoš, a ona je na sve kazala:

„Ima se, može se“. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending