Pratite nas

Poznati

Ko bi da se kupa sa Stanijom: GUZA K'O MEDUZA

Published

on

Stanija Dobrojević uživa u Americi i živi pravi američki san. Iako je nedavno morala da se iseli iz kuće u Americi u kojoj je godinama živjela, ona je ubrzo pronašla novi luksuzni dom s bazenom, na samoj obali okeana, o kojem je, kako je navela kada ga je pokazala, oduvijek maštala.

Da živi američki san pokazala je i snimcima luksuza u kojem trenutno uživa u Las Vegasu. Brčkala se u kadi na samom vrhu zgrade i uživala u nevjerovatnom pogledu.

U svojoj najnovijoj story na Instragramu Stanija se izvalila u velikom jacuzziju s pogledom na Vegas, a onda je između mjehurića izronilo još nešto, zbog čega su mnogi samo kazali „'I ja bih se okupao…’

Sudeći po njenom Instagram profilu, zanosna starleta i ne napušta previše svoju hotelsku sobu s koje se pruža prekrasan pogled na velegrad. Ipak, ljepše je ono što radi i nudi starleta u jacuziju. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending