Pratite nas

Poznati

Goga Sekulić pokazala nove grudi: SADA SU MI MALE, ALI BOLJE IZGLEDAJU

Published

on

Goga Sekulić nedavno je obradovala publiku novom pjesmom, koja je baš u stilu njenih dobrih starih hitova i koja se odmah zavrtila na svim muzičkim platformama.

Na ovaj uspjeh posebno je ponosna Goga koja je dugo čekala da joj se ponovo desi takav hit.

„Poslije dužeg vremena, svi se nadamo sa novim pjesmama da to bude to, ali sada je to zaista Goga fazon i o mom je ukusu, a i naslov je malo škakljiv „Bivši u problemu“– kaže popularna pjevačica.

Kao jedna od pjevačica koja nikada nije skirvala svoj seksipil, tvrdi da nikada nije pretjerala i da je privatno skroz drugačija.

„Kada se snimaju spotovi, sve se forsira, na plaži je naravno kupaći kostim, treba da bude seksipila. Ali ja privatno se obačim sportski. Ja imam ime i prezime i hitove i ne moram da igram na tu kartu, ali treba malo koketirati sa publikom, oni to vole- iskrena je Goga koja je nedavno išla na remont svojih grudi.

„Nisam mnogo smanjila, radila sam korekciju grudi zaista su me boljela leđa, ali mi je pomoglo to zatezanje. Bolje se osjećam, meni su sada male, a u principu po broju nisu, nego bolje izgledaju – kaže Goga. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending