Pratite nas

Poznati

Zavodnica i sponzoruša: TANJA SAVIĆ JE DVIJE GODINE LJUBILA OŽENJENOG STARIJEG KOLEGU

Published

on

Javna je tajna da je Tanja Savić zaljubljive prirode, pogotovo kada su u pitanju muškarci sa dobrim novčanicima ili na funkcijama. Ovih dana otkrivena je njena veza sa Stankom Nedeljkovićem, poznatijim kao Bađi, koja je započela u vrijeme kada je Savićka bila učesnica „Zvezda Granda“

Naime, Tanja i Bađi bili su dvije godine u emotivnoj vezi, a pjevačica je imala saznanja da je on oženjen i iz tog razloga tu vezu nije komentarisala javno.

Čak ni to što je oženjen pjevačici nije smetalo, pa mu je bila ljubavnica dvije godine. Sve to on je sam priznao, a u jednom intervjuu pridružila mu se i supruga Slavica koja je iz svog ugla prokomentarisala tu tajnu vezu, ali i svoju suparnicu Tanju Savić.

„Tanja je od početka znala da sam oženjen i nikada od mene nije tražila da se razvedem. Možda joj je bilo jasno da to nikada ne bih učinio. Naša veza nije imala nikakvu budućnost. Nisam joj ulivao lažnu nadu, niti davao lažna obećanja – priznao je pjevač, pa nastavio:

„Gotovo svo vrijeme koje smo proveli zajedno, bio sam u alkoholisanom stanju, tako da se mnogih stvari i ne sjećam. Ono malo vremena koliko sam bio trijezan, grizla me je savjest. Bilo mi je žao Tanje. Nisam joj posvećivao dovoljno pažnje, ne sjećam se da sam joj išta pružio – ispričao je bivši partner Tanje Savić.

Priznao je da je on stavio tačku na tu vezu jer nije bilo smisla da mladu i perspektivnu djevojku zadržava pored sebe. On je bio zahvalan Tanji što mu nije pravila scene, niti tražila da je izvodi i kupuje poklone, a kada se za sve saznalo njegova žena se čak javno našalila rekavši da „njenog muža ima dovoljno za obje“. (Naj portal)

Poznati

Elektra Elite ukrala šou: Na koncertu Tee Tairović u Beogradu obukla haljinu od 4.000 eura

Published

on

Transrodna pjevačica Elektra Elite ponovo se našla u centru pažnje medija u regionu.

Ona je sinoć došla iz Ciriha kako bi prisustvovala spektakularnom koncertu Tee Tairović u beogradskoj Areni.

Prve fotke prelijepe kćerke transrodne pjevačice Elektre Elite

Ona je u najveću dvoranu u Srbiji stigla u pratnji privatnog obezbjeđenja, a sve poglede prikupila je upečatljivim stajlingom i velikim dekolteom.

Elektra Elite je ponovo izdominirala i skoro pola sata pozirala brojnim novinarskim ekipama, a otkrila je sa kime će snimiti novu zajedničku pjesmu.

– Snimam duet sa Markom Markovićem. Neću otkrivati više detalja. Zbog večerašnjeg spektakla sam došla iz Ciriha, a „Ime mi je ljubav“ je moja omiljena pjesma od Tee Tairović. Za ovu priliku sam pripremila i i specijalan stajling koji košta 4.000 eura. To je kolaboracija brenda Versace sa Dua Lipom – otkrila je Elektra Elite.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending