Pratite nas

Poznati

Obožavalac se udvarao slavnoj pjevačici: SEVE IMAM BROD!

Published

on

Severina je oduševila bjelovarsku publiku brojnim hitovima kao i modnim izdanjem. Pojavila se u kratkoj haljini s dugim rukavima i motivima ruže, u prvom planu bile su njene vitke noge.

Splićanka je odradila još jedan energičan nastup sa svojim bendom, a u nekim trenucima se činilo da će haljina otkriti i više nego što treba.

Oduševljeni obožavatelji su pjevali njene hitove tokom cijele večeri, a jedan fan je pokušao osvojiti transparentom na kojem je pisalo:

„Seve, imam brod“.

Ništa bez jahte – neki su komentarisali. (Naj portal)

Poznati

Zvezda Granda Lejla Brčaninović pronašla ljubav ali i saradnika: BOG MI JE POSLAO ARMINA JUSUFOVIĆA

Published

on

Zvezda Granda Lejla Brčaninović pronašla ljubav ali i saradnika: BOG MI JE POSLAO ARMINA JUSUFOVIĆA

Nekadašnja takmičarka Zvezda Granda, lijepa Bosanka Lejla Brčaninović, objavila je novu pjesmu. Ovaj put riječ je o duetu sa kolegom Arminom Jusufovićem.

Napustila takmičenje

– Armin i ja upoznali smo se na jednom zajedničkom nastupu u Tuzli i to je tada bilo sve. Nakon godinu dana Armin mi se javio i, krenuli smo da se družimo i privatno. Iz tog druženja se rodila ljubav, poslije kratkog vremena Armin je predložio da snimio i zajedničku pjesmu. Odsvirao mi je pjesmu „Naopako“ na klaviru, ja sam odmah pristala, jer mi se pjesma zaista svidjela. Imala sam ja do tada još dosta ponuda za snimanjem pjesama, ali iskreno rečeno nije me ni jedna dojmila kao Arminova – otkrila nam je Lejla.

Ekipa koja je radila na Lejlinoj i Arminovoj pjesmi su Dragan Divjak autor aranžmana. Muziku i tekst je radio Armin Jusufović, a ekipa koja je radila spot za tu pjesmu bila je u sastavu Sulejman Muratović Jasmin Gazija i Armin Zonić.

U ovom razgovoru Lejla se prisjetila i takmičenja:

– Svi koji su me pratili u Zvezdama Granda znaju da sam se takmičila prošle godine i da sam stigla do petog kruga i prošla dalje. Međutim iz privatnih razloga sam morala da napustim takmičenje, zbog čega mi je danas veoma žao. Ali, jedno divno iskustvo je iza mene.

Početak ljubavi

Na pitanje da li bi se vratila u takmičenje, Lejla je rekla:

– Nikad ne reci nikad, ali za sada i sa ove pozicije NE. Jer ono što sam željela to sam i ostvarila ovim duetom i to je jedan novi početak gdje gradim sebe i svoju karijeru. A, sreća u svemu tome da će Armin nastaviti da piše pjesme kako za mene isto tako i za sebe.

Pjesma „Naopako“ je samo početak ne samo naše ljubavi već i početak naše estradne saradnje. Mislim da sam ljubimica sudbine i sreće. Naša zajednička pjesma se reklamira na Grandovom kanalu, a što mi je izuzetno drago, to mi je i bio cilj. Sretna sam zbog toga jer se moj veliki san ostvario. Ponekad u životu Bog ti pošalje prave ljude u svakom smislu, kako poslovno tako i privatno. Ovog puta meni je poslao Armina i zahvalna sam na tome.

Bato Šišić (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending