Pratite nas

Poznati

Suzana sanja Sašu Kovačevića: NJEGA BIH NAJRADIJE SKINULA I PRED KAMERAMA

Published

on

Pjevačica Suzana Tot riješila je da ponovo osvoji muzičku scenu. Zgodna plavuša koja je nekada harala estradom objavila je nedavno numeru pod nazivom „Dvosjed“, za koju je snimila i visokobudžetni spot, a kako tvrde njeni fanovi, Suzana izgleda bolje nego ikad.

Na pitanje ko je po njenom mišljenju najbolji frajer na estradi, bez razmišljanja je rekla Saša Kovačević:

„Moj tip je Saša Kovačević. Njegova djevojka bi trebalo da bude ponosna jer ima takvog muškarca pored sebe, a i treba da ga čuva od djevojaka, jer sigurno ima onoliko njih koje bi željele da se nađu na njenom mjestu – kaže Suzana, a na pitanje da li bi voljela da snimi duet s njim i spot u kojem bi Sale bio obnažen, rekla je:

„Volim njegovu energiju, on je jednostavno specifičan i drugačiji od svih muškaraca s javne scene. Ako bismo snimili spot, scene bi sigurno bile interesantne, a naravno da bih tražila da pokaže svoje mišićavo tijelo, što da ne, ako ništa drugo, ja bih ga skinula na snimanju bez ikakvih problema – dodala je ona uz osmjeh. (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending