Pratite nas

Astrologija

Dnevni horoskop za 16. juni 2023: BLIZANCI IZ PROBLEMA U PROBLEME, DJEVICA SVE HLADNIJA, VODOLIJI STIŽE NOVAC

Published

on

Pročitajte astro prognozu za petak, 16. juni 2023. godine:

OVAN
POSAO: Očekuju Vas veoma povoljne poslovne okolnosti, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Sreća Vas prati.
LJUBAV: Osjećate se jako dobro pored voljene osobe. Ona Vam pruža i sigurnosti ali i uzbuđenje, sve što Vam je potrebno..
ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja kod Vas. Stanje je više nego dobro.

BIK
POSAO: Pred Vama je opušten dan tokom kog nećete imati mnogo poslovnih obaveza. Očekuje Vas dosta slobodnog vremena. Iskoristićete svoje mogućnosti na najbolji mogući način.
LJUBAV: Ukoliko Vam se dopada Rak ili Riba, imate veoma velike šanse za početak ozbiljne i lijepe veze. Zauzeti Bikovi će uspjeti da riješe sa partnerom neke probleme iz prošlosti.
ZDRAVLJE: Pronašli ste unutrašnji mir i zadovoljstvo. Dobro se osjećate.

BLIZANCI
POSAO: Imate utisak da nailazite na nove probleme, taman kada ste stare riješil. Ograničenja jednostavno postoje. Potrebno je da se još više posvetite poslovnim obavezama i zadacima.
LJUBAV: Nije Vam lako da donesete bilo kakvu emotivnu odluku, pa za sada vlada distanca između Vas i voljene osobe. Moguće je da ni sami niste sigurni šta želite za sebe.
ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom bi mogli da Vas prate i opterećuju. Potrudite se da pazite na sebe i da ne podižete težak teret. Prijala vi Vam masaža ili opuštanje uz neki tretman fizikalne terapije.

RAK
POSAO: Pred Vama je veoma povoljan dan u kom možete imati nove poslovne mogućnosti za saradnju sa inostranstvom. Ukoliko ste planirali putovanje bićete više nego zadovoljni.
LJUBAV: Pokazujete inicijativu ali na svoj način, ležerno i nenametljivo. Očekuje Vas uspjeh na ljubavnom planu.
ZDRAVLJE: Prija Vam intenzivnija fizička aktivnost. Osjećate se dobro kada vježbate. Riješili ste da se vratite u dobru formu, a ovo je pravo vrijeme da poradite na kondiciji.

LAV
POSAO: Nije povoljan dan za Vas. Može Vam se pojaviti dosta negativnih okolnosti na ovom polju. Potrudite se da ne rizikujete ni na jedan način i da se držite uobičajenog poslovnog tempa.
LJUBAV: Imate utisak da ste ograničeni na neki način i da ne možete da mijenjate stvari koje želite. Crni oblaci će se uskoro raščistiti. Potrudite se da ne pravite veliku paniku.
ZDRAVLJE: Posjetite ljekara radi redovne kontrole jer u ovom periodu možete da imate probleme sa zdravljem. Pred Vama je faza u kojoj zbog pada imuniteta može biti raznih komplikacija.

DJEVICA
POSAO: Nemate baš najbolju koncentraciju ili ste povjerovali u neke lažne informacije koje se plasiraju. Potrudite se da na neki način razdvojite laž od istine i da ne vjerujete u sve što čujete.
LJUBAV: Očekujete dosta od voljene osobe, i kada Vam ona pruži to što želite- kao da ne možete da uzvratite na adekvatan način. Moguće je da ste počeli da se hladite od nje.
ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege jer su mogući zdravstveni problemi vezani za urogenitalni trakt. Ukoliko su Vam se neke tegobe već pojavile onda je vrijeme da se javite vašem ljekaru.

VAGA
POSAO: Pred Vama je veoma povoljan dan. Sve ide po planu, čak i brže od planiranog. Sjajno privodite kraju radnu sedmicu.
LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa jednom osobom koja se kreće negdje u blizini Vašeg posla. Pred Vama je faza u kojoj ćete lako ostvariti novu vezu i pokretanje na ljubavnom planu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate danas. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme sa zdravljem.

ŠKORPIJA
POSAO: Faktor sreće Vas služi u svojoj punoj snazi! Mogući su i neki finansijski dobici
LJUBAV: Pred Vama je jako zanimljiva, emotivna i strastvena situacija. Ukoliko ste slobodni, lako ulazite u novu vezu. Uživate u lijepim trenucima koje dijelite sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak jer su moguće neke manje oscilacije na tom polju. Generalno je važno da se potrudite da vodite dovoljno računa o svom zdravlju.

STRIJELAC
POSAO: Privatni posao Vam ide od ruke i tokom današnjeg dana dobijate neke lijepe vijesti na ovom polju. Možete da se nadate da ćete biti nagrađeni za sav trud koji ste uložili.
LJUBAV: Dobijate dovoljno ljubavi od voljene osobe, a to je sve ono što Vam je oduvijek trebalo. Zadovoljni ste! Moguće je da ćete u narednom periodu početi da razmišljate o braku.
ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana Vam je potrebno više odmora i opuštanja. Nemojte da se naprežete previše i da radite fizički zahtjevne i teške poslove. Nije povoljan dan za preveliku aktivnost.

JARAC
POSAO: Ukoliko sarađujete sa Ribom, Blizancem ili Vagom, odnosno sa dvojnim znakovima, imaćete uspjeha. Možete da očekujete generalno pozitivan dan za poslovno polje.
LJUBAV: Zavodite pogledima, svojom harizmom i pojavom. Flertujete i uživate u pažnji koja Vam je uzvraćena. Uskoro ćete uspjeti da dođete do ljubavne veze sa osobom koja Vam se dopada.
ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zglobove. Mogući su manji problemi i sa osjetljivim stopalima. Pazite da se ne desi neka manja povreda prilikom fizičke aktivnosti. Budite na oprezu.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje Vas isplata nekog novca. Bićete zadovoljni jer se Vaša materijalna situacija stabilizuje. Spremni ste da se još više posvetite poslu uz adekvatnu motivaciju.
LJUBAV: Nemate razlog da sumnjate u voljenu osobu. Oboje imate istu želju- da u budućnosti budete sretni zajedno. Pred Vama je period u kojem ćete konačno pomiriti vaše razlike.
ZDRAVLJE: Moguće je da Vam je apetit povećan i da imate želju i potrebu za jačom hranom, bogatom proteinima. Unos mesa Vam pogotovo prija. Ispratite potrebe svog organizma.

RIBE
POSAO: Imate utisak da Vas odjednom svi pitaju za savjet i uslugu, a imate već dovoljno i svog posla! Moguće je da, iako želite, ne možete da pomognete svakome ko to od Vas očekuje.
LJUBAV: Oduvijek Vam je emotivna strana bila prioritet, pa je tako i danas. Ako se budete pokrenuli na ovom polju, očekuju Vas lijepa dešavanja. Nova ljubav Vas ispunjava srećom.
ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica ili problemi vezani za prolaznu malaksalost. Pred Vama je dan u kojem će Vam biti potrebno više odmora i sna. Nemojte da se forsirate u bilo kom smislu. (Naj portal)

Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. SEPTEMBAR 2024: Ovnu nesporazumi, Škorpiji gubitak, Vodolija na mukama

Published

on

Pročitajte astro prognozu za petak, 20. septembar/rujan 2024. godine:

OVAN
POSAO: Moguće je da nemate dobru komunikaciju sa saradnicima i da iz tog razloga često dolazi do raznih nesporazuma među vama.
LJUBAV: Očekuje vas dan koji može da bude jako povoljan i koji vam donosi spajanje sa novom osobom.
ZDRAVLJE: Koža vam je osjetljiva.

BIK
POSAO: Moguće je da u ćete imati neke manje poteškoće pri sklapanju novih poslovnih dogovora.
LJUBAV: Voljena osoba vam pokazuje da ima neke sumnje u odnosu prema vama. Ljubomora mijenja vašu vezu.
ZDRAVLJE: Mogući su manji srčani problemi.

BLIZANCI
POSAO: Vrijeme je da se posvetite tome da ispravite greške koje ste na ovom polju pravili u prethodnom periodu.
LJUBAV: Niste sigurni na koji način da se postavljate u odnosu sa voljenom osobom i iz tog razloga ste nezadovoljni.
ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas.

RAK
POSAO: Mogli bi da vam iskrsnu neki novi problemi kada je u pitanju posao. Slijedi vam faza koja može da vam donese manje preokrete.
LJUBAV: Želite da osvojite osobu prema kojoj imate jaka osjećanja već duže vrijeme.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol.

LAV
POSAO: Pred vama je period koji vam donosi poslovne promjene koje mogu da budu veoma važne za vas.
LJUBAV: Imaćete novo poznanstvo koje će vas voditi do početka ozbiljne i dugotrajne veze.
ZDRAVLJE: Osjećate se sasvim dobro.

DJEVICA
POSAO: Možete da očekujete poboljšanje kada je u pitanju vaš posao. Dosta toga vas na ovom planu sada koči.
LJUBAV: Stabilna ljubavna situacija koju imate može da vam donese osjećaj mira, zadovoljstva i ispunjenosti.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima.

VAGA
POSAO: Danas nemojte da donosite odluke koje bi mogle da ugroze vaš posao. Nije vrijeme za veće rizike na ovom planu.
LJUBAV: Važno vam je da postepeno radite na novim poslovnim odlukama koje vam mogu biti od velikog značaja.
ZDRAVLJE: Moguća je pospanost i umor.

ŠKORPIJA
POSAO: Pred vama je period koji vam donosi manji gubitak na polju posla. Čuvajte svoj novac i izbegavajte rizične situacije.
LJUBAV: Možete da se nadate prilici da ostvarite novo poznanstvo. Vaš stav prema suprotnom polu donekle treba da se mijenja.
ZDRAVLJE: Imate dobru intuiciju.

STRIJELAC
POSAO: Očekuje vas prilika da na poslovnom polju mijenjate situaciju koja vam ne odgovara. Uzmite kontrolu u svoje ruke!
LJUBAV: Zadovoljni ste vezom sa osobom do koje vam je stalo i možete da očekujete da će sve ići po planu.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

JARAC
POSAO: Vaša posvećenost poslu može da dovede do toga da vam se otvori neka nova prilika za napredovanje u budućnosti.
LJUBAV: Otvoreno pokazujete osjećanja prema osobi koja vam se dopada. Očekuje vas početak nove veze.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas period koji može da vam donese važna rješenja po pitanju papirologije i administracije.
LJUBAV: Važno je da sa voljenom osobom iskreno porazgovarate o svemu što vas muči.
ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost.

RIBE
POSAO: Možete da očekujete dobar dan za posao. Ako ste u potrazi za nekim honorarnim poslom imaćete sreće.
LJUBAV: Spremni ste da se upustite u vezu koja bi na duže staze mogla da vam bude veoma značajna.
ZDRAVLJE: Osjećate se jako dobro. (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending