Pratite nas

Poznati

Cecinih 50 ljeta: POGLEDAJTE SLAVLJENICU; “PUCA” U USKIM HELANKAMA

Published

on

Popularna Svetlana Ceca Ražnatović zaokužila je pet banki, danas puni 50. godina, a rođendan proslavlja u krugu porodice i najbližih, u njihovoj porodičnoj kući na Dedinju.

Ceca je odustala od velikog slavlja, koje je već bilo isplanirano, zbog tragičnog događaja koji je zadesio njenu kćerku Anastasiju, kada je u petom mjesecu trudnoće izgubila bebu.

Ipak, njeni najbliži, kolege, te fanovi napravili niz zanimljivih video snimaka i tako joj čestitali rođendan. “Cvetal zanovetak” koji je zasjao 1988. godine na festivalu “Ilidža” u Sarajevu 35 godina je na estradnoj sceni I važi za najmudriju, najbogatiju i najskuplju estradnu zvijezdu na Balkanu.

Ona je otkrila i tajnou svog mladolikog izgleda. Kaže, da vrijedno trenira u teretani u svojoj vili, ali I da pazi šta jede.

Ona se uvijek trudi da održava vitku liniju, pa se bacila na trening, što su zabilježile i kamere. Na trening, očekivano, ide bez trunke šminke, u crnim helankama, bijeloj majici i sportskom topu

Ceca, uz biranu ishranu, praktikuje i posebne vježbe.Pjevačica kaže da nikome ne može da daje bilo kakve preporuke, ali da svima savjetuje češće obroke, bez slatkiša, gaziranih napitaka i alkohola. Kondiciju održava i zbog izgleda i zbog zdravlja.

Priznaje da najradije jede meso i salate, što se u mnogim dijetama i preporučuje, ali ipak redovno posti svaki pravoslavni post. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending