Pratite nas

Zanimljivosti

Iza glamura Kanskog festivala: CVJETA PROSTITUCIJA NA LUKSUZNIM JAHTAMA, CIJENE SU ASTRONOMSKE

Published

on

U Kanu se održava najglamurozniji događaj na svijetu – Filmski festival. I dok svjetske zvijezde uživaju u svjetlima reflektora, iza tih kadrova krije se mračna strana festivala u Kanu.

Elitna prostitucija cvjeta i to na jahtama usidrenim negdje na Mediteranskom moru. Evropske djevojke željne “lake love” pohrlile su nemilice u Kan kako bi bile viđene. Kada uspiju da se dočepaju neke od luksuznih jahti, tamo ih čeka zabava koja se završava seksom.

Cjenovnika za usluge nema, ali kada se iskrcaju svaka od njih dobija kovertu u kojoj je 1000 eura. Toliko košta jedan sat intimnih odnosa, istražuje Dejli mejl. Ipak, djevojke znaju – ako im “zapadne” bogati klijent sa Bliskog istoka one za veče mogu da zarade i do 5000 eura.

“Ponekad samo sjedim u holu hotela ili u baru. Muškarci mi prilaze i pitaju me da li radim. Možda mi diskretno ostave svoj broj sobe i ja im kasnije pokucam na vrata. Veoma sam oprezna jer hotel ne voli da budem tu. To je najstariji zanat na svijetu, ljudi žele da imaju seks i na najekskluzivnijem mjestu poput kanskog festivala,” za Dejli mejl je ispričala Klara.

“Kod mene se zna: 1000 eura je sat. Ali postoji poput za dva ili više sati, dok cijela noć košta 5000 eura, mada istina je da intimni odnosi traju samo nekoliko minuta, ostatak je samo priča… Ne pomaže im ni to što se opijaju ili drogiraju, više ne mogu da se seksaju, osim ako ne uzmu vijagru.

Ono što oni meni plaćaju je diskrecija. Nikad nikome ne bih otkrila ime klijenta.

Ekskluzivni hoteli poput Karltona ima obezbjeđenje koje se trudi da ove djevojke ne priđu ni blizu njihovim gostima, ali dvije djevojke su uspjele da rezervišu sobu i to za 3000 eura. Konobar ovog hotela je rekao:

“Isplatilo im se dvostruko!”

Postoje i djevojke koje se reklamiraju na sajtu za odrasle i koje kažu da sat u Kanu naplaćuju 1000 eura, dok za noć uzimaju 5.500 eura, a kontakt telefon je iz Velike Britanije.

Ipak najveća diskrecija je zagarantovana onim klijentima koji dame dovedu na jahtu. Tu se zabava dešava tokom čitave noći, a nijedan krevet na jahti ne ostaje prazan.

2016. godine Francuska je donIJela zakon protiv prostitucije pa je ovo najstarije zanimanje sada “osuđeno” samo na boravak na jahti.

Jedan veteran filmske industrije je rekao za Dejli mejl kako se “prodaju” najviše propale glumice koje pristaju na seks sa bogatim starijim muškarcem.

“One sebe ubjeđuju da je super to što su u Kanu, dok se sastaju sa bogatim muškarcima i prostituišu se. Ali one vole novac.” (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending