Pratite nas

Poznati

Danijela o duetu “Ovako ne mogu dalje”: KADA SAM ČULA KEMIN GLAS, UMALO NISAM PALA U NESVJEST

Published

on

Danijela Martinović je omiljeno estradno lice u regiji, od samog početka karijere, kada se pojavila devedesetih godina prošlog vijeka. Talentovana Splićanka u muziku se zaljubila još u djetinjstvu, imala je 14 godina kada je počela pjevati. Dio karijere provela je u grupi Magazin, gdje je zamijenila Ljiljanu Nikolovsku, ali nakon pet godina, Danijela se odvažila i krenula u uspješnu solo karijeru.

Danijela iza sebe ima puno hitova, ali jedna pjesma je posebno srcu prirasla, koju je neposredno prije smrti napisao neprežaljeni Kemal Monteno. Ona se s posebnom emocijom sjeća Montena s kojim je snimila duet “Ovako ne moguz dalje”.

Kaže, da nikada nije ni mogla zamisliti da će od Keme dobiti autogram, a kamo li snimiti antologijski duet. Inače, njegove pjesme je od djetinjstva slušala, s obzirom da je njena mama obožavala Kemu.

“Upoznala sam predivnog čovjeka, i umjetnika i dobila sam pjesmu kakvu nisam ni slutila da ću imati i da će postići taj doseg. I sada se naježim kada je zazvonio telefon i kada se Kemal predstavio, pa mi počeo tepati, da sam slatka i umilna leptirica, slatkica, te da bi volio da snimimo duet pjesmu. Nisam vjerovala u te priče, a treperila sam od sreće. Rekla sam OK, da mi je čast, a da pjesmu nisam ni preslušala. Meni je bilo važno da sam se čula sa Kemom, i da ću se vidjeti i zapjevati sa njim – ispričala je Danijela. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending