Pratite nas

Poznati

Dejan Matić je samo jednom zapjevao pjesmu “Amanet”: TO JE BOLNA PRIČA O MOM PRIJATELJU

Published

on

Brojni tekstovi pjesama napisani su po istinitim pričama, ili su ih ljudi vezali za određene događaje u njihovim životima koji ih vezuju za emotivne riječi.

Ipak, neki tekstovi nose veliku težinu, a upravo takav je urađen za pjesmu “Amanet” koju Dejan Matić nikada nije uspio da otpjeva na svom nastupu.

“Pjesma je, nažalost, napisana po istinitom događaju. Prije 13 godina sam izgubio prijatelja koji mi je bio desna ruka. Vozio je i radio sa mnom. Mare je, znajući tu priču, napisao tu pjesmu. Tada sam već bio pri kraju albuma i pitao me da li hoću da dođem u studio da čujem pjesmu ili ne. Kada sam čuo pjesmu ‘Amanet’, samo sam ga pitao ko će ovo da otpjeva. Rekao je da ću morati ja”, započeo je Matić, pa nastavio:

“Tada sam skupio snage da je otpjevam. Jednom sam je uživo do pola otpjevao. Kamo sreće da takva pjesma nije morala ikada da se napravi”, . otkrio je popularni pjevač. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending